Albirea dintilor prin periaj profesional si air-flow

Albirea dintilor prin periaj profesional si air-flow

Astăzi ne propunem să vă dăm o temă de gândire, referitor la albirea dinților prin periaj profesional și tehnica air-flow, ca alternativă la albirea dentară profesională.

Tratamentul pentru albirea dinților este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară. Acest fapt este o reacție a importanței tot mai mari, pe care societatea contemporană o acordă înfățișării exterioare.

Ca urmare a înfrumusețării zâmbetului, pacientul reușește să fie mult mai prezent în societate și să își dezvăluie propria personalitate.

Orice bun profesionist știe că un tratament de albire dentară se face numai după analizarea minuțioasă a stării de sănătate a dinților, precum și după stabilirea anumitor detalii referitoare la existența anumitor afecțiuni ale pacientului.

Astfel că, în anumite cazuri, datorită stării precare a sănătății dinților sau gingiilor, sau ca urmare a anumitor probleme privitoare la starea generală de sănătate a pacientului, medicul specialist va recomanda ca tratamentul de albire dentară să nu fie urmat, putând avea consecințe negative importante.

Pentru obținerea efectului scontat, tratamentul de albire a dinților presupune efectuarea înainte a unui periaj și detartraj profesional, pentru îndepărtarea tartrului și a petelor de pe dinți, în cazul în care acestea există.

Efectul acestor proceduri, combinate, este puternic, deosebit de benefic asupra sănătate orală, cât și asupra aspectului estetic al dinților.  Puteți avea un nou zâmbet, de care să vă mândriți, în urma acestor două proceduri realizate în cadrul clinicii EXCEDENT, de către foarte buni specialiști în estetică dentară.

Periajul profesional presupune îndepărtarea resturilor de placă bacteriană, tartru și diferitelor colorații de pe suprafața dinților. Periajul profesional este făcut cu ajutorul piesei de mână, cu o periuță și o pastă speciale, ce curăță și lustruiesc suprafața dinților.

Periajul nu durează mai mult de o oră, nu presupune anestezie și nu doare deloc.

Pentru îndepărtarea coloratiilor interdentale se folosește tehnica air-flow, de pulverizarea a unui strat fin de apa amestecat cu particule foarte ușor abrazive.

Aceast procedeu este foarte eficient, rapid și lipsit de orice dureri.

Are ca efecte: curățarea profundă a suprafeței dinților precum și a spațiilor interdentare, eliminarea petelor de pe dinți, masează și stimulează circulația sanguină din zona gingivală.

Aceste proceduri au ca efect curățarea profundă a dinților și gingiilor, prevenirea cariilor, descoperirea acestora, eliminarea mirosului urât al gurii, prevenirea apariției gingivitei și a parodontozei, instalarea senzației de dinți foarte curați și bineînțeles, albirea dinților în mod semnificativ.

Dacă în urma acestora, albirea dinților nu este mulțumitoare, medicul specialist vă va indica ce este de făcut pentru obținerea rezultatelor dorite.

Așadar, spre deosebire de albirea dentară, procedurile de igienizare dentară și îndepărtare a tartrului sunt benefice în primul rând sănătății dentare, prevenind numeroase afecțiuni dentare.

O îngrijire corectă și completă a dinților ne ferește de o multitudine de complicații, conferindu-ne, în același timp, sănătate și încredere în propria persoană.

Tu consideri că zâmbetul tău te reprezintă, reflectă ceea ce tu vrei să transmiți celorlalți ?

Dacă nu, te invităm la EXCEDENT, ca să ne cunoaștem, să evaluăm starea de sănătate a dinților tăi și să îți oferim soluții moderne și eficiente pentru remedierea problemelor existente, astfel încât dinții tăi să strălucească de sănătate!

Fără comentarii

Postează un comentariu

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!