Galerie video

Galerie video

Cuprins arata

Clinica EXCEDENT în câteva secvențe video care vă ajuta să ne cunoașteți mai bine echipa medicala, suportul tehnologic, principiile care ne conduc…

Educația pentru sănătate dentară este una din preocupările noastre constante.

Emisiunile la radio SMART FM si Antena Satelor sau la Bucuresti Tv susțin implicarea noastră în plan social.

Ne dorim să vă facem viață mai buna, zâmbetul mai frumos și mai alb. Vă invitam să ne cunoașteți…

Vrei sa stii povestea Clinicii EXCEDENT?

Afla chiar de la Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog, fondator al clinicii noastre.

Clinica Excedent este implinirea unui vis… Visul meu de a schimba in bine viata oamenilor. Asta mi-am dorit de copil și asa am ales sa urmez medicina. Si cardiologia este frumoasa, dar inima nu se vede…. Zambetul este cel care aduce lumina pe chipurile oamenilor. Prin studiu individual și perfectionare continua am obtinut titlurile de medic dentist specialist si apoi de medic primar in 2010. Am incercat mereu sa fiu nu doar un bun stomatolog, ci si psiholog, confident, prieten si ajutor la nevoie atât pentru pacienți, cât și pentru întreaga echipa. Stomatologia și implantologia în special mi-au oferit posibilitatea de a obtine rezultate vizibile intr-un termen relativ scurt si astfel, cu fiecare zambet redat, cu fiecare pacient multumit, cu fiecare viata schimbata am gasit energia sa merg mai departe. Visul meu este acum visul unei intregi echipe…..

Sistemul Fast and Fixed. Dr Andrei Iamandoiu, Clinca EXCEDENT.

Fast and fixed reprezintă sistemul revoluționar de tratament prin care se pot insera implanturi dentare și lucrari protetice provizorii intr-o singura zi!

Pacienții care suferă de edentatie totala pot zâmbi fericiti!

Dr. Andrei Iamandoiu explica in videoclip cum prin folosirea implanturilor s-a reușit protezarea dinților lipsa, obținerea unui confort sporit redând pacienților speranța, zâmbetul, sănătatea și calitatea vieții!

Parodontoza: prevenire si tratament. Dr. Cristina Balalau, Clinica EXCEDENT

Dr. Cristina Bălălău, medicul specialist parodontolog al clinicii noastre va poate oferi cele mai noi tratamente, de la interventii simple de microchirugie parodontala pana la tratamente LASER, pentru ca pierderea dintilor sa fie evitata, sensibilitatea si sangerarea gingivala sa fie oprita si dvs. sa va puteti bucura de o dantura frumoasa si sanatoasa.

Parodontoza nu inseamna intotdeauna pierderea dintilor.

Vino la Clinica EXCEDENT si te vei convinge!

Endodonția la microscop: succes și profesionalism. Dr. Robert Kolumban, Clinica EXCEDENT

Microscopul endodontic aduce un beneficiu major in salvarea dintilor proprii afectati de evolutia cariilor dentare, fracturilor sau perforatiilor radiculare.

Dr. Robert Kolumban – medicul specialist endodont al Clinicii EXCEDENT are o experienta vasta de lucru sub microscop atat in tratamente endodontice, cat si in extractia corpurilor straine din canale ( ace rupte, pivoti de fibra de sticla) sau din implanturile dentare ( suruburi rupte, depuneri exogene etc.

Rapid, eficient si delicat, endodontia la microscop salveaza dinti la Clinica EXCEDENT !

Stomatologia pentru copii: primul dinte permanent. Dr. Sarah Grigorovici, Clinica EXCEDENT

Stomatologia pentru copii este o specialitate distincta, de maxima importanta pentru dezvoltarea generala si integrarea copilului in colectivitate.

Dr. Sarah Grigorovici, medic pedodont la Clinica EXCEDENT va vorbeste despre molarul de 6 ani, primul dinte permanent, adeseori confundat cu un dinte temporar si neglijat de parintii care cred ca “se va schimba”.

Cu rabdare si pricepere, acest dinte poate fi salvat de la distrugere de catre medicul pedodont, daca si copilul este adus la timp. Educatia parintilor este foarte importanta pentru salvarea dintilor micilor pacienti.

Delicatetea dnei dr. Sarah Grigorovici, rabdarea si empatia transforma tratamentul stomatologic intr-o joaca si copiii vin cu placere la dentist, fara frica, dornici sa primeasca premii si surprize la final.

Coroanele ceramice digitale: estetică și perspective. Dr. Andreea Oprescu, Clinica EXCEDENT

Coroanele ceramice pe zirconiu sunt lucrarile dentare cele mai apreciate azi de pacienti, datorita beneficiilor lor estetice si functionale.

Realizate cu migala si profesionalism, adaptate perfect in cabinet de medicul stomatolog, coroanele ceramice digitale sunt cea mai buna solutie de tratament.

Dr. Andreea Oprescu explica in videoclip motivele pentru care coroanele si fatetele ceramice executate prin tehnologie CAD-CAM la Clinica EXCEDENT aduc un plus de confort, ascensiune sociala si profesionala, estetica dentara, sanatate si o viata mai buna pentru Dvs.

Stomatologia pentru copii: fără durere, fără frică la dentist. Dr. Angela Andra, Clinica EXCEDENT

Stomatologia pentru copii necesita rabdare si pricepere. Adusi de mici la dentist, copii sunt cei mai curajosi si mai frumosi pacienti.

Tratamentele efectuate in joaca, echipamentele transformate in personaje de poveste si mai ales empatia dnei dr. Angela Andra ii fac sa revina cu placere la Clinica EXCEDENT, unde sunt rasplatiti cu diplome si surprize la final.

Fara frica si fara durere, copiii tratati cu rabdare si delicatete devin adulti responsabili si complianti la tratament!.

Aparatele dentare – avantaj la orice varsta ! Dr. Elena Iatagan – Clinica EXCEDENT

Aparatul dentar aduce numeroase beneficii estetice si functionale atat la copii cat si la adulti, explicate in acest videoclip de dr. Elena Iatagan, medicul ortodont al Clinicii EXCEDENT.

Aparatul dentar la copii creeaza conditiile necesare pentru eruptia dintilor in pozitii corecte, prevenind astfel inghesuirile dentare, problemele estetice si de integrare sociala a viitorului adolescent.

Aparatul ortodontic la adulti devine necesar pentru corectarea migrarilor dentare aparute in timp, pentru inserarea implanturilor dentare, corectarea problemelor estetice si prevenirea afectiunilor parodontale si cariilor interdentare.

Aparatele dentare moderne se pot pune oricand intre 5 si 60 de ani.

La Clinica EXCEDENT puteti alege intre aparate dentare estetice Saphire sau ceramice, alignere Invisalign sau Clearaligner, aparate ortodontice fixe metalice, aparate ortodontice linguale, miniimplanturi ortodontice etc.

Estetica dentară – zâmbet, sănătate, frumusețe. Dr. Amira Bashanfar, Clinica EXCEDENT

Estetica dentara, zambetul alb stralucitor este un deziderat usor de indeplinit la Clinica EXCEDENT cu ajutorul albirii dentare, fatetelor dentare, coroanelor dentare ceramice si pe zirconiu.

Realizate cu maiestrie si cu rezultate imediate, aceste proceduri aduc zambetul, armonia si echilibrul in viata ta.

Zambetul este cel mai frumos accesoriu pe care-l poti purta.

Vino la Clinica EXCEDENT!

Periaj dentar corect

Ce inseamna un periaj dentar corect efectuat?

Periajul dentar corect este cel care dupa fiecare masa si mai ales seara la culcare, lasa dintii curati pe toate suprafetele, fara sa traumatizeze gingiile, intr-un timp de 2-3 minute.

Cum atingem acest obiectiv? Avem nevoie de o tehnica corecta si de un mijloc de control al rezultatului.

Alaptarea la san fara carii!

Alaptatul la san pana la varsta de 2 ani este din ce in ce mai promovat datorita beneficiilor incontestabile asupra sanatatii celui mic.

Din pacate insa, datorita lipsei frecvente de corelare intre medicul pediatru si stomatolog, in ultima perioada din ce in ce mai multi copii sufera de carii extinse pe toti dintii inca de la varste sub 2 ani.

Unele mamici nici nu acorda atentie dintilor de lapte”pentru ca se schimba oricum” si constata dupa varsta de 3 ani, cand este deja extraordinar de tarziu, ca incep toate problemele si suferintele asociate “ cariei de biberon”.

Aparatul dentar: cand incepem tratamentul ortodontic?

Aparatul dentar la copii devine o necesitate, daca la 4-5 ani nu apare spatierea si mobilizarea dintilor de lapte sau daca mama observa o pozitie anormala a mandibulei ca urmare a cariilor de biberon.

Mobilizarea dintilor de lapte arata ca dintele de inlocuire este in pozitia corecta si eruptia dintelui definitiv se ca face in pozitie normala.

Daca dintii nu se misca la 5 ani e semn clar ca aparatul dentar este obligatoriu pentru copilul tau.

Cabinetele stomatologice la B1Tv

Cabinetele stomatologice au oferit intotdeauna tratamente in siguranta. Pentru a vedea cu ce va fi diferita vizita la medicul stomatolog urmareste interviul de la B1TV. “Triajul riguros, procedurile specifice premergatoare tratamentului si reducerea timpului de asteptare sunt doar cateva din noutatile cu care ne intampinam pacientii”. Dr. Mihaela Magureanu Clinica EXCEDENT tel. 0744537377

Inregistrarea emisiunii TopB1 de la B1Tv din ziua de sambata, 09/05/2020.

Cabinetele stomatologice la “Obiectiv Romania”

Cabinetele stomatologice vor asigura aceeasi siguranta a tratamentelor ca si inainte de 16.03.2020, dar cu alta infatisare, alte proceduri si alte costuri.

Despre toate aceste schimbarile asteptate in asistenta stomatologica dupa data de 15 mai puteti afla urmarind inregistrarea emisiunii “Obiectiv Romania” de la Radio Romania Actualitati din ziua de vineri, 08/05/2020 cu Johann Pohrib.

Inregistrarea emisiunii Obiectiv Romania de la Radio Romania Actualitati din ziua de vineri, 08/05/2020.

Clinica EXCEDENT:

Aditia osoasa

Aditia de os este o reconstructie tridimensionala a osului in vederea inserarii implanturilor dentare fie in aceeasi sedinta, fie dupa 6-7 luni de osteointegrare.

Aditia este necesara in 3 situatii :

– cand se pierde os lateral dupa extractiile foarte vechi sau foarte traumatizante.

– cand se asteapta prea mult dupa extractia dintilor maxilari si se expansioneaza sinusul in locul ramas liber, chiar daca pe exterior ( in gura) osul pare frumos si lat.

– cand sunt purtate mult timp proteze dentare la mandibula.

Materialele cu care se face aditia osoasa sunt si ele de trei tipuri si calitati os bovin liofilizat, os mineral si autogrefa (dintii extrasi ai pacientului).

Indiferent de varianta si materialul ales, tu, ca pacient o sa pui aceasta intrebare: Organismul meu o sa respinga osul adaugat? La pacientii cu o igiena bucala buna si clinic sanatosi, fara probleme majore de sanatate, materialele de aditie osoasa sunt acceptate, indiferent de alegerea facuta, datorita tratamentelor speciale la care sunt supuse de catre producator.

Deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta!

Clinica EXCEDENT:

Garantia unui implant dentar Zimmer

Garantia implantului dentar este asemanatoare unui contract intre 2 parteneri : medicul si pacientul.

Cum se obtine, cum se pastreaza si cum poti beneficia de garantie…. iti explicam in acest video.

Cum se obtine garantia unui implant dentar? La Clinica EXCEDENT, garantia se obtine imediat dupa inserarea implantului, sub forma unui pasaport de implant oferit chiar de firma Zimmer din SUA, pe care sunt atasate atat etichetele originale ale implanturilor dentare cat si ale materialelor de aditie folosite, iar ulterior medicul protetician ataseaza etichetele bonturilor protetice.

In acest fel pacientul are garantia unui implant dentar de calitate, inserat de un medic specialist chirurg in cele mai bune conditii.

Certificatul de garantie propriu-zis se obtine la finalizarea tratamentului implanto-protetic.

Clinica EXCEDENT:

Valoare vs. pret implant dentar

De ce unele implanturi dentare sunt mai bune si mai scumpe decat altele si de ce fix acelasi implant dentar este inserat cu preturi uneori de 3 ori mai mari de la o clinica la alta?

Te-ai intrebat deseori, nu-i asa???

Valoarea unui implant dentar este suma a 4 componente: costul implantului dentar la importator, specializarea medicului chirurg, volumul si calitatea materialelor de aditie osoasa si tipul coroanei dentare pe implant ( coroana metalo-ceramica sau de zirconiu).

Dr. Mihaela Magureanu de la Clinica EXCEDENT iti ofera mai multe detalii despre cum sa-ti alegi implantul dentar si la ce trebuie sa fii atent cand vezi o oferta “bomba” !!

Clinica EXCEDENT:

Cum scap de teama de dentist?

Cum invingem teama de dentist??

Teama de dentist este motivul pentru care cei mai mulți dintre oameni urăsc să meargă la stomatolog.

Dacă ar fi să ne gândim puțin….. oamenii nu se tem neapărat de medicii stomatologi, ci mai degrabă de ceea ce implică profesia acestora, de instrumentarul pe care ei îl folosesc.

Când ne gândim la un cabinet stomatologic nu ne apare în minte imaginea dentistului, ci mai degrabă a fotoliului dentar și a tot ce semnifică acesta: durere, ace, freze, mirosuri neplăcute, zgomote puternice, costurile tratamentului, experientele proaste din copilarie si chiar ……teama de a fi certati!!!

Vrei sa depasesti toate aceste anxietati?

Urmareste acest scurt video in care dr. Mihaela Magureanu, medic primar la Clinica EXCEDENT iti impartaseste din experienta de vindecare a pacientilor nostri, in cei peste 20 de ani de activitate.

Clinica EXCEDENT:

De ce se macina dintii?

Vrei sa stii de ce se macina dintii?

Ce alimente favorizeaza eroziunea dentara si ce poti face sa-ti reduci sensibilitatea aparuta?

Cum te ajuta un periaj corect sa reduci aparitia cariilor de colet?

Afla raspunsurile la aceste intrebari si multe altele din videoul urmator. Dr. Mihaela Magureanu , medic primar la Clinica EXCEDENT te invata ce sa faci pentru sanatatea si frumusetea zambetului tau

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice legate de coroane si proteze dentare

Urgentele stomatologice protetice sunt accidente legate de coroanele ceramice si protezele dentare mai noi sau mai vechi . Deseori aceste accidente survin pe neasteptate, nelegate de un anume aliment ingerat. Dr. Mihaela Magureanu, medic primar la Clinica EXCEDENT raspunde celor mai frecvente intrebari : Ce faci cand “iti cade” o coroana dentara, mai noua sau mai veche? Ce faci cand se descimenteaza doar la un capat o punte dentara mai mare? Ce faci cand se sparge o coroana de portelan? Ce faci cand se fractureaza proteza dentara? Ce faci cand s-a rupt crosetul care sustine o proteza dentara partiala? Afli raspunsurile si multe alte lucruri utile din acest scurt video.

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice chirurgicale la adulti

Urgentele stomatologice pot aparea dupa interventii chirurgicale oricat de simple sau dupa un traumatism, deoarece pacientul bulversat nu are capacitatea sa retina informatiile transmise la final de medicul stomatolog si, fie ca le uita sau nu le intelege, pot aparea complicatii locale si generale cum ar fi sangerarea “care nu se opreste”, durerea, edemul si uneori secretii nazale. Scoaterea firelor la pacientii din alte localitati sau care nu se mai pot deplasa este de asemenea o situatie frecventa, a carei rezolvare o afli din acest episod, chiar de la dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog la Clinica EXCEDENT.

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice adulti cu carii dentare

Durerea insuportabila de dinti, fractura dintilor cariati sau sangerarile gingivale iti creeaza disconfort si doresti sa afli ce poti face sa-ti alini suferinta in acesta perioada, pana ajungi la dentist? Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog la Clinica EXCEDENT vorbeste despre posibilitatile de tratament, locale si generale, medicamentoase si naturiste, de temporizare a problemelor dentare la adultii in izolare, in concediu sau in weekend.

Dentist de la distanta!

Urgente gingivo-parodontale la adulti

Urgente stomatologice precum gingivita acuta, gingivo-stomatita ulceronecrotica, pericoronarita molarului de minte si abcesul parodontal pot da mari probleme pacientilor adulti, in lipsa unui tratament de specialitate. Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog la Clinica EXCEDENT te invata cum sa iti alini suferinta cand esti izolat acasa, in concediu sau in weekend si cum poti temporiza aceste urgente pana ajungi la cabinetul dentar. Pentru orice intrebari despre solutiile de tratament oferite si retete contactati-ne la tel. 0744537377 sau pe https://excedent.ro/contact/

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice la adolescenti!

Iti sangereaza gingiile, tocmai erupe un molar de minte sau ai o problema cu aparatul ortodontic si esti izolat la domiciliu, in concediu sau in weekend? Dr. Mihaela Magureanu, medic primar la Clinica EXCEDENT iti explica ce poti sa faci singur pentru a te simti mai bine pana ajungi la cabinetul stomatologic.

Vrei sa afli detalii despre materialele si produsele din video sau vrei o consultatie si o reteta? Scrie-ne pe https://www.facebook.com/Excedent.ro/ sau pe https://excedent.ro/contact/ sau telefoneaza la numarul 0744537377.

Dentist de la distanta!

Urgentele stomatologice la copii!

Vrei sa-ti ajuti copilul cu probleme dentare si esti singur acasa?

Afla ce trebuie sa faci de la dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog care raspunde la cele mai frecvente intrebari si te ajuta sa-i alini suferinta si sa temporizezi tratamentul pentru cele mai frecvente probleme din acesta perioada dificila pentru toti!

Vrei sa afli detalii despre materialele si produsele din video sau vrei o consultatie si o reteta? Scrie-ne pe https://www.facebook.com/Excedent.ro/ sau pe https://excedent.ro/contact/ sau telefoneaza la numarul 0744537377.

Clinica EXCEDENT:

Emisiunea “Vrem sa stii” pe teme stomatologice difuzata de Radio Romania Antena Satelor in data de 30 ianuarie 2020.

Experiența pe care poți conta pentru că viața ta să fie mai bună!

Clinica EXCEDENT:

Emisiunea “Vrem sa stii” pe teme stomatologice difuzata de Radio Romania Antena Satelor in data de 5 martie 2020.

Experiența pe care poți conta pentru că viața ta să fie mai bună!

Clinica EXCEDENT:

Evoluția către EXCELENȚA în stomatologie.

Experiența pe care poți conta pentru că viața ta să fie mai bună!

Clinica EXCEDENT:

Tehnologie de ultimă generație în mâinile unor profesonisti adevărați.

Tratamente cu laserul stomatologic Biolase Epic X, endodontie la microscop cu sisteme rotative VDW Gold, inhalosedare Tecnogas si multe altele.

Clinica EXCEDENT:

Aparatele dentare : o necesitate functionala si estetica

Clinica EXCEDENT:

Implanturile dentare Zimmer – solutii protetice premium

Clinica EXCEDENT:

Biomateriale Zimmer in tratamentul parodontozei

Clinica EXCEDENT:

Implanturile dentare Zimmer – peste 10 ani de succes la Clinica EXCEDENT

Clinica EXCEDENT:

Accesoriile indispensabile pentru dinti perfect curati, stralucitori si albi !!!

Clinica EXCEDENT:

Periajul electric vs. periajul manual : avantaje si tehnici

Clinica EXCEDENT:

Pacienții ne recomandă!

Clinica EXCEDENT:

Pacienții ne recomandă!

Clinica EXCEDENT:

Pacienții ne recomandă!

Clinica EXCEDENT:

Periajul dentar cu Oral B – o experiență distractivă pentru copii!

Cum sa iti convingi copilul sa se spele corect pe dinti.

Radio SMART FM și Clinica EXCEDENT:

Cupluri fericite … viitor frumos!

Clinica EXCEDENT:

Stomatologia pentru copii in direct!

Dr. Angela Andra raspunde live la intrebarile parintilor!

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Estetica dentară și funcționalitate pentru combaterea efectelor stresului.

Radio SMART FM și Clinica EXCEDENT:

20 de ani de zâmbete

Despre o colaborare perfecta medic stomatolog – pacient – tehnician dentar.

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Sănătatea dentară în cuplu…

“Investește în chipul tău, pentru că te va reprezenta multă vreme de-acum înainte”.

Bucuresti TV si Clinica EXCEDENT va prezinta:

Un zâmbet excelent de la EXCEDENT !!!!

Radio ANTENA SATELOR si Clinica EXCEDENT:

PARODONTOZA … vrem să știi!

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Stomatologia pentru copii prin jocuri!

Periaj dentar corect

Ce inseamna un periaj dentar corect efectuat? Periajul dentar corect este cel care dupa fiecare masa si mai ales seara la culcare, lasa dintii curati pe toate suprafetele, fara sa traumatizeze gingiile, intr-un timp de 2-3 minute. Cum atingem acest obiectiv? Avem nevoie de o tehnica corecta si de un mijloc de control al rezultatului.

Alaptarea la san fara carii!

Alaptatul la san pana la varsta de 2 ani este din ce in ce mai promovat datorita beneficiilor incontestabile asupra sanatatii celui mic. Din pacate insa, datorita lipsei frecvente de corelare intre medicul pediatru si stomatolog, in ultima perioada din ce in ce mai multi copii sufera de carii extinse pe toti dintii inca de la varste sub 2 ani. Unele mamici nici nu acorda atentie dintilor de lapte”pentru ca se schimba oricum” si constata dupa varsta de 3 ani, cand este deja extraordinar de tarziu, ca incep toate problemele si suferintele asociate “ cariei de biberon”.

Aparatul dentar: cand incepem tratamentul ortodontic?

Aparatul dentar la copii devine o necesitate, daca la 4-5 ani nu apare spatierea si mobilizarea dintilor de lapte sau daca mama observa o pozitie anormala a mandibulei ca urmare a cariilor de biberon. Mobilizarea dintilor de lapte arata ca dintele de inlocuire este in pozitia corecta si eruptia dintelui definitiv se ca face in pozitie normala. Daca dintii nu se misca la 5 ani e semn clar ca aparatul dentar este obligatoriu pentru copilul tau.

Cabinetele stomatologice la B1Tv

Cabinetele stomatologice au oferit intotdeauna tratamente in siguranta. Pentru a vedea cu ce va fi diferita vizita la medicul stomatolog urmareste interviul de la B1TV. “Triajul riguros, procedurile specifice premergatoare tratamentului si reducerea timpului de asteptare sunt doar cateva din noutatile cu care ne intampinam pacientii”. Dr. Mihaela Magureanu Clinica EXCEDENT tel. 0744537377

Inregistrarea emisiunii TopB1 de la B1Tv din ziua de sambata, 09/05/2020.

Cabinetele stomatologice la “Obiectiv Romania”

Cabinetele stomatologice vor asigura aceeasi siguranta a tratamentelor ca si inainte de 16.03.2020, dar cu alta infatisare, alte proceduri si alte costuri. Despre toate aceste schimbarile asteptate in asistenta stomatologica dupa data de 15 mai puteti afla urmarind inregistrarea emisiunii “Obiectiv Romania” de la Radio Romania Actualitati din ziua de vineri, 08/05/2020 cu Johann Pohrib.

Inregistrarea emisiunii Obiectiv Romania de la Radio Romania Actualitati din ziua de vineri, 08/05/2020.

Clinica EXCEDENT:

Aditia osoasa

Aditia de os este o reconstructie tridimensionala a osului in vederea inserarii implanturilor dentare fie in aceeasi sedinta, fie dupa 6-7 luni de osteointegrare. Aditia este necesara in 3 situatii : – cand se pierde os lateral dupa extractiile foarte vechi sau foarte traumatizante.. – cand se asteapta prea mult dupa extractia dintilor maxilari si se expansioneaza sinusul in locul ramas liber, chiar daca pe exterior ( in gura) osul pare frumos si lat… – cand sunt purtate mult timp proteze dentare la mandibula. Materialele cu care se face aditia osoasa sunt si ele de trei tipuri si calitati os bovin liofilizat, os mineral si autogrefa ( dintii extrasi ai pacientului). Indiferent de varianta si materialul ales, tu, ca pacient o sa pui aceasta intrebare : Organismul meu o sa respinga osul adaugat? La pacientii cu o igiena bucala buna si clinic sanatosi, fara probleme majore de sanatate, materialele de aditie osoasa sunt acceptate, indiferent de alegerea facuta, datorita tratamentelor speciale la care sunt supuse de catre producator . Deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta! Pentru alte detalii si programari suna la Clinica EXCEDENT ! Tel 0744537377

Clinica EXCEDENT:

Garantia unui implant dentar Zimmer

Garantia implantului dentar este asemanatoare unui contract intre 2 parteneri : medicul si pacientul. Cum se obtine, cum se pastreaza si cum poti beneficia de garantie…. iti explicam in acest video. Cum se obtine garantia unui implant dentar? La Clinica EXCEDENT, garantia se obtine imediat dupa inserarea implantului, sub forma unui pasaport de implant oferit chiar de firma Zimmer din SUA, pe care sunt atasate atat etichetele originale ale implanturilor dentare cat si ale materialelor de aditie folosite, iar ulterior medicul protetician ataseaza etichetele bonturilor protetice. In acest fel pacientul are garantia unui implant dentar de calitate, inserat de un medic specialist chirurg in cele mai bune conditii. Certificatul de garantie propriu-zis se obtine la finalizarea tratamentului implanto-protetic. Pentru alte detalii si programari suna la 0744537377 Clinica EXCEDENT

Clinica EXCEDENT:

Valoare vs. pret implant dentar

De ce unele implanturi dentare sunt mai bune si mai scumpe decat altele si de ce fix acelasi implant dentar este inserat cu preturi uneori de 3 ori mai mari de la o clinica la alta? – Te-ai intrebat deseori, nu-i asa??? Valoarea unui implant dentar este suma a 4 componente: costul implantului dentar la importator, specializarea medicului chirurg, volumul si calitatea materialelor de aditie osoasa si tipul coroanei dentare pe implant ( coroana metalo-ceramica sau de zirconiu). Dr. Mihaela Magureanu de la Clinica EXCEDENT iti ofera mai multe detalii despre cum sa-ti alegi implantul dentar si la ce trebuie sa fii atent cand vezi o oferta “bomba” !! Pentru alte detalii si programari suna la Clinica EXCEDENT tel 0744537377.

Clinica EXCEDENT:

Cum scap de teama de dentist?

Cum invingem teama de dentist?? Teama de dentist este motivul pentru care cei mai mulți dintre oameni urăsc să meargă la stomatolog. Dacă ar fi să ne gândim puțin….. oamenii nu se tem neapărat de medicii stomatologi, ci mai degrabă de ceea ce implică profesia acestora, de instrumentarul pe care ei îl folosesc. Când ne gândim la un cabinet stomatologic nu ne apare în minte imaginea dentistului, ci mai degrabă a fotoliului dentar și a tot ce semnifică acesta: durere, ace, freze, mirosuri neplăcute, zgomote puternice, costurile tratamentului, experientele proaste din copilarie si chiar ……teama de a fi certati!!! Vrei sa depasesti toate aceste anxietati? Urmareste acest scurt video in care dr. Mihaela Magureanu, medic primar la Clinica EXCEDENT iti impartaseste din experienta de vindecare a pacientilor nostri, in cei peste 20 de ani de activitate.

Clinica EXCEDENT:

De ce se macina dintii?

Vrei sa stii de ce se macina dintii?

Ce alimente favorizeaza eroziunea dentara si ce poti face sa-ti reduci sensibilitatea aparuta?

Cum te ajuta un periaj corect sa reduci aparitia cariilor de colet?

Afla raspunsurile la aceste intrebari si multe altele din videoul urmator. Dr. Mihaela Magureanu , medic primar la Clinica EXCEDENT te invata ce sa faci pentru sanatatea si frumusetea zambetului tau

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice legate de coroane si proteze dentare

Urgentele stomatologice protetice sunt accidente legate de coroanele ceramice si protezele dentare mai noi sau mai vechi . Deseori aceste accidente survin pe neasteptate, nelegate de un anume aliment ingerat. Dr. Mihaela Magureanu, medic primar la Clinica EXCEDENT raspunde celor mai frecvente intrebari : Ce faci cand “iti cade” o coroana dentara, mai noua sau mai veche? Ce faci cand se descimenteaza doar la un capat o punte dentara mai mare? Ce faci cand se sparge o coroana de portelan? Ce faci cand se fractureaza proteza dentara? Ce faci cand s-a rupt crosetul care sustine o proteza dentara partiala? Afli raspunsurile si multe alte lucruri utile din acest scurt video.

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice chirurgicale la adulti

Urgentele stomatologice pot aparea dupa interventii chirurgicale oricat de simple sau dupa un traumatism, deoarece pacientul bulversat nu are capacitatea sa retina informatiile transmise la final de medicul stomatolog si, fie ca le uita sau nu le intelege, pot aparea complicatii locale si generale cum ar fi sangerarea “care nu se opreste”, durerea, edemul si uneori secretii nazale. Scoaterea firelor la pacientii din alte localitati sau care nu se mai pot deplasa este de asemenea o situatie frecventa, a carei rezolvare o afli din acest episod, chiar de la dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog la Clinica EXCEDENT.

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice adulti cu carii dentare

Durerea insuportabila de dinti, fractura dintilor cariati sau sangerarile gingivale iti creeaza disconfort si doresti sa afli ce poti face sa-ti alini suferinta in acesta perioada, pana ajungi la dentist? Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog la Clinica EXCEDENT vorbeste despre posibilitatile de tratament, locale si generale, medicamentoase si naturiste, de temporizare a problemelor dentare la adultii in izolare, in concediu sau in weekend.

Dentist de la distanta!

Urgente gingivo-parodontale la adulti

Urgente stomatologice precum gingivita acuta, gingivo-stomatita ulceronecrotica, pericoronarita molarului de minte si abcesul parodontal pot da mari probleme pacientilor adulti, in lipsa unui tratament de specialitate. Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog la Clinica EXCEDENT te invata cum sa iti alini suferinta cand esti izolat acasa, in concediu sau in weekend si cum poti temporiza aceste urgente pana ajungi la cabinetul dentar. Pentru orice intrebari despre solutiile de tratament oferite si retete contactati-ne la tel. 0744537377 sau pe https://excedent.ro/contact/

Dentist de la distanta!

Urgente stomatologice la adolescenti!

Iti sangereaza gingiile, tocmai erupe un molar de minte sau ai o problema cu aparatul ortodontic si esti izolat la domiciliu, in concediu sau in weekend? Dr. Mihaela Magureanu, medic primar la Clinica EXCEDENT iti explica ce poti sa faci singur pentru a te simti mai bine pana ajungi la cabinetul stomatologic.

Vrei sa afli detalii despre materialele si produsele din video sau vrei o consultatie si o reteta? Scrie-ne pe https://www.facebook.com/Excedent.ro/ sau pe https://excedent.ro/contact/ sau telefoneaza la numarul 0744537377.

Dentist de la distanta!

Urgentele stomatologice la copii!

Vrei sa-ti ajuti copilul cu probleme dentare si esti singur acasa?

Afla ce trebuie sa faci de la dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog care raspunde la cele mai frecvente intrebari si te ajuta sa-i alini suferinta si sa temporizezi tratamentul pentru cele mai frecvente probleme din acesta perioada dificila pentru toti!

Vrei sa afli detalii despre materialele si produsele din video sau vrei o consultatie si o reteta? Scrie-ne pe https://www.facebook.com/Excedent.ro/ sau pe https://excedent.ro/contact/ sau telefoneaza la numarul 0744537377.

Clinica EXCEDENT:

Emisiunea “Vrem sa stii” pe teme stomatologice difuzata de Radio Romania Antena Satelor in data de 30 ianuarie 2020.

Experiența pe care poți conta pentru că viața ta să fie mai bună!

Clinica EXCEDENT:

Emisiunea “Vrem sa stii” pe teme stomatologice difuzata de Radio Romania Antena Satelor in data de 5 martie 2020.

Experiența pe care poți conta pentru că viața ta să fie mai bună!

Clinica EXCEDENT:

Evoluția către EXCELENȚA în stomatologie.

Experiența pe care poți conta pentru că viața ta să fie mai bună!

Clinica EXCEDENT:

Tehnologie de ultimă generație în mâinile unor profesonisti adevărați.

Tratamente cu laserul stomatologic Biolase Epic X, endodontie la microscop cu sisteme rotative VDW Gold, inhalosedare Tecnogas si multe altele.

Clinica EXCEDENT:

Aparatele dentare : o necesitate functionala si estetica

Clinica EXCEDENT:

Implanturile dentare Zimmer – solutii protetice premium

Clinica EXCEDENT:

Biomateriale Zimmer in tratamentul parodontozei

Clinica EXCEDENT:

Implanturile dentare Zimmer – peste 10 ani de succes la Clinica EXCEDENT

Clinica EXCEDENT:

Accesoriile indispensabile pentru dinti perfect curati, stralucitori si albi !!!

Clinica EXCEDENT:

Periajul electric vs. periajul manual : avantaje si tehnici

Clinica EXCEDENT:

Pacienții ne recomandă!

Clinica EXCEDENT:

Pacienții ne recomandă!

Clinica EXCEDENT:

Pacienții ne recomandă!

Clinica EXCEDENT:

Periajul dentar cu Oral B – o experiență distractivă pentru copii!

Cum sa iti convingi copilul sa se spele corect pe dinti.

Radio SMART FM și Clinica EXCEDENT:

Cupluri fericite … viitor frumos!

Clinica EXCEDENT:

Stomatologia pentru copii in direct!

Dr. Angela Andra raspunde live la intrebarile parintilor!

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Estetica dentară și funcționalitate pentru combaterea efectelor stresului.

Radio SMART FM și Clinica EXCEDENT:

20 de ani de zâmbete

Despre o colaborare perfecta medic stomatolog – pacient – tehnician dentar.

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Sănătatea dentară în cuplu…

“Investește în chipul tău, pentru că te va reprezenta multă vreme de-acum înainte”.

Bucuresti TV si Clinica EXCEDENT va prezinta:

Un zâmbet excelent de la EXCEDENT !!!!

Radio ANTENA SATELOR si Clinica EXCEDENT:

PARODONTOZA … vrem să știi!

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Stomatologia pentru copii prin jocuri!

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Mituri despre dinți, mămici si bebeluși

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

Parodontoza … remedii acasa!

Radio SMART FM si Clinica EXCEDENT:

FLUORUL in prevenirea cariei dentare

Radio SMART FM și Clinica EXCEDENT:

Luptăm PENTRU FLUOR!

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!