Stomatologie Copii

Stomatologia pentru copii cere răbdare și pricepere. CLINICA EXCEDENT oferă servicii de stomatologie chiar și celor mai mici pacienți. Nu există o limită minimă de vârstă pentru a trata problemele dentare. Dinții temporari trebuie îngrijiți ca și cei definitivi, deoarece lipsa tratamentului acestora are consecințe serioase asupra dezvoltării oaselor maxilare, a dinților definitivi, a dezvoltării vorbirii și a integrării sociale a copilului în colectivitate. Asocierea tratamentului pedodontic cu aparate dentare mobile sau fixe are rezultate deosebite asupra esteticii faciale și funcționalității viitorului adult.


Back to school 2019!

In perioada 09/09/2019-15/10/2019 cei mici beneficiaza de

Periaj si consultatie Gratuite

Pentru mai multe detalii vezi pagina de promotii de pe site.


Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

dentitie temporara copii

Copiii – beneficiari ai unor tratamente speciale, inclusiv prin inhalosedare

 

Indiferent că este vorba despre dinți temporari sau definitivi, avem pregătirea, disponibilitatea și materialele necesare pentru a efectua toate tratamentele necesare:

terapia cariilor dinților temporari, inclusiv pulpotomia cu laser
sigilări ale dinților permanenți
supravegherea și dirijarea erupției dentare
periaje profesionale pentru îndepărtarea colorațiilor extrinseci
extracția dinților temporari
tratamentul parulisului
profilaxia cariilor prin fluorizare locală
educația pentru menținerea igienei dentare

› aplicarea de aparate ortodontice mobile sau fixe

› frenectomie cu laser pentru accelerarea tratamentului ortodontic si tratamentul dislexiilor.

 

 

 

Copii liniștiți …părinți fericiți!

 

Specialista noastră dr. Andra Angela are 20 de ani de experiență în domeniu, inclusiv în operații efectuate sub anestezie generală. Tratamentele micilor pacienti pot fi efectuate sub inhalosedare cu un cost accesibil, astfel încât copiii să accepte mai ușor intervențiile si durata acestora sa fie mai redusă. Intervențiile cu laser cresc complianța copilului la tratament.

Dr. Iatagan Elena, medic ortodont, are o pregatire profesională de exceptie și rezultate deosebite. Prezența simultană a celor două doctorițe în cabinet în zilele de miercuri si joi  constituie un avantaj major pentru părinți , consultația ortodontică putând fi efectuată în aceeași zi cu tratamentul pedodontic.

Vizita la medicul pedodont nu mai reprezintă un stres pentru copii și nici pentru părinti. La CLINICA EXCEDENT, copiii vin cu plăcere știind că tratamentul dentar se va efectua fără durere, iar cei mai cuminți și mai ascultători sunt recompensați.

Întreaga echipă medicală are drept scop supravegherea și menținerea stării de sănătate dentară a pacientului copil precum și consilierea periodică a părinților pe toată perioada de creștere și de schimbare a dinților temporari cu cei definitivi.

✅ Când trebuie sa vin prima data cu copilul la dentist?

La dentist copilul trebuie adus de la vârsta de 2 ani și jumătate, astfel încât dentitia de lapte să fie completă și copilul sa poată colabora cu medicul.

✅ De ce se macina dinții copilului la 1- 2 ani?

Dinții de lapte se macina atunci când alaptatul nocturn este asociat cu lipsa igienei dentare și consumul de dulciuri intre mese.

✅ Când erupe primul dinte permanent?

Primul dinte permanent erupe intre 5 ani și 2 luni și 6 ani. Uneori erupe primul molarul de 6 ani, alteori incisivii centrali inferiori.

✅ Cum ingrijesc dinții copilului mic?

Dinții de lapte se sterg cu o compresa umezita în apa rece după fiecare masa de lapte, la san sau cu biberonul și se perie cu o periuta de dinți moale (nu degetar), după vârsta de 1 an.

✅ Tratament fără durere cu copilul la dentist?

Tratamentele copiilor la Clinica EXCEDENT sunt nedureroase și transformate în joaca de către medicii dentisti, pentru ca micul pacient sa poate coopera și să vină cu plăcere.

1
2
8
1pkjljn
1
2
8
1pkjljn