Estetica dentară

Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos și strălucitor.

Ea se adresează celor care-și doresc dinți sănătoși, frumos aliniați, de formă și culoare cât mai apropiată de perfecțiunea tinereții.

Din fericire, tehnologii actuale de avangarda precum LASER-ul,  detartrajul ultrasonic sau air-flow ne pun la îndemâna mijloace foarte variate, prin care noi, echipa EXCEDENT, vă putem oferi o serie de tratamente pentru înfrumusețarea dinților și sporirea încrederii în sine.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Calea către un zâmbet sănătos și o estetică dentară desăvârșită

1. Un zâmbet strălucitor începe cu detartraj ultrasonic, periaj profesional rotativ și îndepărtarea petelor de pe dinți cu ajutorul unui jet air-flow de apă și bicarbonat de sodiu sau micro-abraziunea smalțului. Efectul de albire a dinților îl veți sesiza imediat, aceștia recăpătându-și strălucirea și culoarea naturală. La final se poate face un laser cleaning pentru indepartarea florei bacteriene sau o fluorizare pentru întărirea dintilor.

 

2. Albirea cu laser în cabinet sau cu gutiere personalizate acasă completează profilaxia executată, pentru o nuanță mai tinerească și mai atrăgătoare. In Clinica EXCEDENT albirea se realizeaza fara durere, datorita tratamentului de intarire a smalțului, inclus în procedura de albire. Rezultatele noastre le puteți vedea în pagina de cazuistică.

 

3. Dacă acestea nu sunt suficiente și există cel mai mic început de carie dentară, o vom trata cu materiale compozite fotopolimerizabile de foarte bună calitate, cu particule ceramice, fotomimetice și în toate nuanțele coloristice și vom rezolva impecabil toate procesele carioase.

 

4. Atunci când distrucția dentară este foarte mare, când culoarea este cu totul inacceptabilă sau forma și poziția lasă mult de dorit, ei pot fi acoperiți de către medicul protetician cu coroane total fizionomice ceramice cu sau fără suport metalic. O estetică dentară excelentă o obținem cu fațete și coroane integral ceramice realizate pe cape din zirconiu sau e-max.

 

5. Incongruentele sau spațierile dentare exagerate pot fi rezolvate elegant și cu totul neinvaziv, până la vârstă adultă, apelând la aparatele ortodontice fixe. Reticența față de acestea se datorează aspectului lor și duratei tratamentului, însă rezultatul final, estetic și biomecanic justifică din plin efortul facut.

 

6. În ajutorul esteticii dentare vine o gamă largă de proceduri de chirurgie orală. Pentru pacienții edentați oferim soluții protetice fixe, pe implanturi dentare din titan.

 

7. Când aspectul gingiei dumneavoastră este nesatisfăcător, pentru ca sunt roșii și inflamate sau inserate la un nivel nefiresc, apelam la parodontologie care, prin proceduri specifice, medicamentoase și chirurgicale sau terapie laser, oferă soluții pentru cele mai multe dintre probleme. De asemenea , terapia laser ofera posibilitatea fumătorilor sa scape de pigmentarea gingivală inestetică în zonele vizibile, prin interventii scurte si nedureroase.

 

Astfel, la CLINICA DENTARĂ EXCEDENT, o echipă de medici bine pregătiți și sufletiști, își dau mâna pentru ca zâmbetul dumneavoastră sa fie desăvârșit și fermecător…o carte de vizită de succes.

 

Suntem recunoscuți pentru profesionalism, seriozitate, eficiență și rezultate dintre cele mai frumoase și stabile în timp.

 

Avem întotdeauna soluțiile potrivite pentru zâmbetul perfect!

CAZURI CLINICE

Galerie foto cu instantanee înainte și după tratament, realizate în CLINICA STOMATOLOGICĂ EXCEDENT, București.

 • Before-Estetica
  After-Estetica
  Înainte Estetica După
 • Before-Estetica
  After-Estetica
  Înainte Estetica După
 • Before-estetica
  After-estetica
  Înainte estetica După
 • Before-Estetica
  After-Estetica
  Înainte Estetica După
 • Before-Estetica
  After-Estetica
  Înainte Estetica După
 • Before-estetica
  After-estetica
  Înainte estetica După
 • Before-Estetica
  After-Estetica
  Înainte Estetica După
 • Before-estetica
  After-estetica
  Înainte estetica După
 • Before-Albire Dinti
  After-Albire Dinti
  Înainte Albire Dinti După

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!