Adiție osoasă și Sinus lift

Pierderile de os rezultate din evoluția bolii parodontale, extracțiilor dentare sau a proceselor patologice ale oaselor maxilare pot fi compensate prin reconstrucție osoasă tridimensională, în vederea îmbunatățirii suportului osos al dinților restanți afectați sau în vederea inserării de implanturi dentare.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Reconstrucția osoasă – necesitate sau opțiune?

 

Dacă pierderea de os postextracțională este mare, adiția de os este o necesitate, deoarece în absența ei dinții vecini edentației vor avea de suferit și implantarea lor va scădea constant. De asemenea, într-un os resorbit pot fi puse doar implanturi dentare scurte și subțiri, care nu pot rezista la forte masticatorii timp îndelungat.

 

Dacă pierderea de os este mică, iar implantul dentar se inseră în primele 3-6 luni postextracțional, adiția de os este opțională.

Ce materiale de adiție se folosesc?

 

În clinica noastră stomatologică se folosește osul bovin și membrane speciale de colagen sau pericard bovin, cu inserții de titan omologate internațional. Toate acestea sunt testate antigenic, pentru ca organismul uman să le accepte cu o reacție imunitară minimă, în limite normale.

 

Intervenția se realizează în condiții de maximă siguranță ptr. pacient, în mediu steril, cu respectarea tuturor condițiilor necesare pentru un rezultat desăvârșit.

ADIȚIA OSOASĂ

Procedură realizată în CLINICA STOMATOLOGICĂ EXCEDENT, București.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!