Termeni și condiții

Termeni și condiții

Livrarea produselor

 

După plasarea comenzii și efectuarea plații, produsele se poate descărca de pe email, sau ridica de la Clinica EXCEDENT, Sos. Pipera nr. 14, sector 1, București.

 

Returnare produse

 

Oferim posibilitatea clienților de a returna produsele achiziționate, acțiune ce va trebui anunțată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată și datată de către beneficiarul real al produselor și trimisă prin email la adresa office@excedent.ro.

 

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora și poate solicita rambursarea contravalorii produsului în cont bancar sau schimbarea cu un alt produs.

 

Prețuri și modalități de plată

 

Prețurile prezentate includ TVA.

 

Plata se poate efectua cu numerar la salon, prin transfer direct în contul nostru bancar sau cu cardul de credit/debit prin mobilPay 3D Secure.

 

Politica de confidențialitate

 

DENTIK SRL respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. DENTIK SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului https://excedent.ro/ către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica companiei.

 

Protecția datelor cu caracter personal

 

Prin oferirea datelor dvs. ne dați consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

 

Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele:

 

– confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001; încetarea prelucrării datelor personale;
– încetarea expedierii de mesaje promoționale.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată.

 

Datele societății

 

DENTIK SRL
(CUI: 15985694 / J40/16891/2003)
Str. Progresului nr. 20, bl. P52, sc. 1, ap. 4, 050691, București

 

IBAN Beneficiar: 164RONCRT00R5483501
Moneda: RON
Nume Beneficiar: DENTIK SRL
Banca Beneficiar: Banca Transilvania
Cod SWIFT: BTRLRO22

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!