Fii gata să zâmbești din nou! Optează pentru implantul Fast and Fixed la clinica EXCEDENT

Cuprins

Dinții sănătoși și zâmbetul frumos și plin de încredere nu au vârstă! La Clinica EXCEDENT, medicii specialiști se dedică să aducă bucuria unui zâmbet impecabil în viața pacienților lor, indiferent de vârstă. 

Sigur ați auzit despre conceptul “Dinți ficși într-o singură zi”. Este o inovație remarcabilă care vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu vârsta de peste 60 de ani, oferindu-le o soluție eficientă și rapidă pentru restaurarea zâmbetului.

Pierderea dinților sau purtarea protezelor dentare afectează semnificativ calitatea vieții și încrederea în sine a pacienților. Însă acum, există o soluție revoluționară care aduce un zâmbet 100 % funcțional într-o singură zi – sistemul de reabilitare orală Fast and Fixed, pe implanturi premium Zimmer sau Bredent

Ceea ce în trecut ar fi necesitat luni de tratament și ajustări este acum posibil într-o singură zi, cu rezultate excelente. Este soluția ideală pentru cei care doresc să se bucure din nou de senzația unor dinți naturali și să uite de grija protezelor mobile.

Bucură-te de un zâmbet sănătos și frumos la orice vârstă! Optează pentru soluția Fast and Fixed!

Fast and Fixed este mai mult decât un sistem de reabilitare orală – este un tratament care redefinește încrederea de sine și calitatea vieții pacienților. În cadrul tratamentului Fast and Fixed, este pus accentul pe o abordare personalizată, care se desfășoară în trei etape esențiale, fiecare având un rol distinct în realizarea unui zâmbet perfect funcțional:

  • Se efectuează extracția dinților irecuperabili;
  • Se inserează implanturile dentare;
  • Se aplică lucrarea protetică.

Însă, pentru a ajunge la intervenție, se efectuează o evaluare amănunțită a cavității orale. Prin intermediul unui computer tomograf și a unor ample consultații clinice, se va crea o bază solidă pentru intervenția propriu-zisă, creând premisele unor rezultate excelente și de durată.

În plus, abordând noile tehnologii de scanare digitală, medicul implantolog va putea planifica mult mai precis tratamentul, estimând totodată, durata și costurile.

În acest proces, fiecare pas este realizat cu atenție și expertiză, oferindu-le pacienților încrederea că tratamentul este un răspuns personalizat la nevoile lor individuale.

Rezultatul final? Un zâmbet mai frumos și strălucitor, garantând o alimentație mai sănătoasă și variată. Cu încrederea în sine redobândită, experiența socială se îmbunătățește considerabil, aducând bucuria și împlinirea înapoi în viața pacienților.

În doar 24 de ore, visul unui zâmbet complet nou devine realitate la clinica EXCEDENT!

Într-un timp incredibil de scurt, medicii implantologi de la clinica stomatologica EXCEDENT transformă visul tău de a avea un zâmbet 100% funcțional în realitate. Cu ajutorul sistemului Fast and Fixed pe implanturi premium Zimmer sau Bredent, reabilitarea orală devine posibilă în doar 24 de ore.

Garantând longevitatea restaurărilor, implanturile premium Zimmer sau Bredent reprezintă alegerea inteligentă pentru pacienții preocupați nu doar de aspectul imediat, ci și de viitorul sănătății lor dentare. Aceste implanturi de înaltă calitate nu doar asigură stabilitatea și funcționalitatea imediată a dinților, ci și rezistența pe termen lung.

Fiecare pas al procesului este efectuat cu precizie și atenție la detalii pentru a asigura că fiecare pacient obține o experiență personalizată și optimă. Echipa de medici specialiști de la clinica EXCEDENT se dedică complet misiunii de a reda pacienților încrederea și bucuria de a zâmbi cu încredere și fără compromisuri.

Apelează cu încredere la clinica EXCEDENT! Bucură-te de un zâmbet sănătos și frumos la orice vârstă! 

Pentru a programa o vizita la clinica EXCEDENT, accesează link-ul următor: https://excedent.ro/contact/

Dr. Carla Tudor

Medic specialist protetica dentara

Articole asemănătoare