Stomatologie digitala la clinica EXCEDENT: Transformând zâmbetele prin inovație tehnologică

stomatologie digitala

Stomatologie digitala la clinica EXCEDENT: Transformând zâmbetele prin inovație tehnologică

În contextul medicinei dentare, conceptul de stomatologie digitala a căpătat o importanță deosebită, schimbând fundamental modul în care medicii abordează diagnosticul și personalizarea tratamentelor.

La Clinica EXCEDENT, suntem dedicați să aducem împreună tehnologia de vârf și expertiza medicală pentru a oferi pacienților noștri o experiență stomatologică la cele mai înalte standarde. 

Utilizând cele mai noi tehnologii de scanare digitală, putem avea o perspectivă clară asupra structurilor dentare și a țesuturilor adiacente, cu o acuratețe de neegalat. Acest lucru ne permite să identificăm problemele în stadii incipiente și să intervenim într-un mod mai predictibil și eficient. 

Suntem încântați să vă aducem în atenție cea mai nouă și remarcabilă inovație de stomatologie digitala din cadrul clinicii noastre – sistemul digital MODJAW. Această tehnologie de ultimă generație furnizează o înregistrare digitală non-invazivă și complexă a dinamicii aparatului dento-maxilar. 

MODJAW: Cel mai avansat instrument de diagnosticare stomatologică

Cu sistemul MODJAW, depășim cu succes limitele convenționale ale examinării statice în stomatologie. Prin intermediul lui, putem înregistra digital mișcările maxilarului inferior în timpul funcțiilor esențiale precum masticația, vorbirea și deglutiția. 

Această evaluare a aparatului dento-maxilar ne oferă o perspectivă detaliată asupra mușcăturii și a altor aspecte ocluzale, putând să identificăm nuanțe subtile ale funcționării orale, care pot fi cheia pentru o diagnosticare precisă. 

Astfel, putem să intervenim în stadiile incipiente ale problemelor dentare, asigurând astfel că tratamentul este mai eficient și predictibil.

Concret, tehnologia MODJAW aduce o schimbare semnificativă în modul în care sunt realizate reabilitările orale complexe, oferind o perspectivă detaliată, personalizată și precisă a fiecărui caz. 

Fie că vorbim de tratamente ortodontice pentru restabilirea poziției corecte a dinților, proceduri de estetica dentara pentru un zâmbet impecabil sau intervenții care implică implant dentar pentru restabilirea funcționalității complete a danturii, MODJAW este un instrument esențial de stomatologie digitala pentru medicii stomatologi.

Spre exemplu, datele înregistrate permit proiectarea detaliată a coroanelor, fațetelor dentare sau a altor lucrări protetice, astfel încât să se potrivească perfect în ocluzia fiecărui pacient. Acest nivel de personalizare asigură funcționalitate optimă și estetică fără cusur pentru lucrările dentare.

Cu alte cuvinte, MODJAW permite laboratorului de tehnică dentară să proiecteze designul piesei protetice, astfel să se adapteze perfect pe preparația dentară și în ocluzia pacientului.

Beneficiile tehnologiei MODJAW în stomatologie

Iată câteva dintre avantajele cheie:

  • Eficiență digitală de vârf – Cu MODJAW, tratamentele stomatologice devin mai rapide și precise. Acest sistem avansat de stomatologie digitala integrează toate instrumentele de care medicul are nevoie, economisind timp prețios și facilitând procesul de diagnostic și tratament.
  • Confort pentru pacienți – Tehnologia MODJAW oferă un mod non-invaziv și confortabil de evaluare a dinamicii aparatului dento-maxilar. Pacienții nu trebuie să suporte proceduri inconfortabile sau invazive pentru a beneficia de o evaluare precisă. În plus, pacienții obțin o imagine complexă asupra stării lor dentare și a posibilelor soluții de tratament. Această transparență asigură o colaborare mai eficientă între pacienți și medicii stomatologi.
  • Stocarea datelor – Această funcționalitate este de neprețuit pentru urmărirea și evaluarea progresului în timp.
  • Realizarea unor reabilitări orale complete – MODJAW poate fi folosit într-o varietate de arii stomatologice, inclusiv ortodonție, estetică dentară, implantologie și protetica dentara. Acesta acoperă un spectru larg de tratamente și proceduri.
  • Timp redus de tratament și rezultate durabile – Prin identificarea eficientă și corectarea problemelor în stadii incipiente, MODJAW contribuie la obținerea unor rezultate mai durabile și la evitarea recurenței problemelor dentare.
  • Eficiență în laboratorul de tehnică dentară – Cu ajutorul tehnologiei MODJAW, laboratoarele de tehnică dentară pot crea lucrări protetice cu un nivel înalt de precizie, garantând o potrivire perfectă cu structurile dentare ale pacientului și o funcționalitate optimă în ocluzie.
stomatologia digitala

Sursa: Freepik.com

Așadar, beneficiile sunt evidente: un diagnostic mai precis, un plan de tratament optimizat și rezultate mai bune pentru pacienți. În esență, sistemul MODJAW ne ajută să fim mai eficienți în îngrijirea orală, să anticipăm problemele și să oferim soluții de tratament personalizate, totul pentru a ne asigura că pacienții noștri obțin cele mai bune rezultate și zâmbete sănătoase.

Medicii specialiști de la clinica EXCEDENT pun știința și tehnica în slujba zâmbetului tău!

Clinica EXCEDENT abordează inovațiile din stomatologie digitala cu pasiune și dedicare, asigurându-se că fiecare pacient parcurge o experiență deosebită în călătoria sa către un zâmbet frumos și sănătos.

Tehnologia digitală nu reprezintă doar un instrument în arsenalul nostru medical, ci o filosofie integrată în fiecare aspect al tratamentului stomatologic. De la diagnosticarea precisă, facilitată de echipamente de ultimă generație, până la reabilitări orale complete, efectuate cu înaltă precizie, tehnologia avansată ne însoțește în fiecare etapă a procesului medical. Astfel, fiecare pacient beneficiază de îngrijire personalizată și tratament optim pentru nevoile sale specifice. 

Cu încredere și profesionalism, clinica EXCEDENT oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, susținute de cele mai avansate tehnologii și de o echipă dedicată și experimentată.

Pentru a programa o vizită la clinica EXCEDENT, accesează link-ul următor: https://excedent.ro/contact/ 

Clinica Excedent
office@excedent.ro
Fără comentarii

Postează un comentariu