Testimoniale pacienți

Ce spun pacienții în legătură cu experiența pe care au avut-o în clinica stomatologică EXCEDENT, București.

Un loc minunat! Ma simt ca acasa! Doctorii sunt super!! Am avut probleme mari cu ani in urma. Le-am rezolvat pe toate la cabinetul dnei dr. Magureanu. Acum vin doar la control si pentru mici cariute. Cred ca cel mai important cand mergi la doctor e sa te simti in siguranta.

Prof. Lucian Budacia
 

Clinica EXCEDENT, o poveste superbă, care a început demult. O istorisire ce ne grăieşte despre valori şi virtuți pe care astăzi greu le mai găseşti şlefuite în cei din jur.
Vorbim despre profesionalism, despre perseverență, despre excelență, omenie, bun simț, noblețe.
DAR şi despre patriotism, credință şi bucuria, "mândria" frumoasă de a aparține unui Neam bătrân. Toate acestea: Aici.
De aceea, spun asumat că nu avem la Clinica EXCEDENT doar o distinsă Clinică medicală, ci întrezărim subtil o adevărată academie a inimilor.
Dna Dr.Mihaela Magureanu, un medic dedicat profesiei şi, mai ales, Omului. Un doctor care Simte că vindecarea porneşte din lăuntru. Frumos suflet, cadru medical de o înaltă ținută morală, mamă dăruită, femeie puternică.
Dna Dr. Andra Angela, o minune cu inimă de etern copil, ne-a convins domnița şi flăcăii să iubeasca fiecare consultație şi întâlnire cu bravul domn Setilă. 🙂
O echipă întreagă de specialişti ce nu cunosc decât...excelența.
Profesionişti ce au în vedere ca pacientul să plece din fața doctorului nu doar cu o dantură impecabilă, ci şi cu o "roată" de lumină, de bucurie acolo, în piept.
3 generații suntem, 3 generații care vă zâmbesc şi vă cuprind cu inima.
Mereu Înainte!

Irina Stroe
 

Am fost la doamna doctor Elena Iatagan pentru un tratament ortodontic. M-au impresionat profesionalismul, rabdarea cu care mi-a explicat in ce consta tratamentul si siguranta pe care mi-a transmis-o. Sunt foarte multumita de rezultate si o recomand cu incredere oricui.

Magdalena Stefan
 

Servicii impecabile - de la receptie, la doamnele asistente si pana la medicul stomatolog. Felicitari intregului colectiv !
Sunt foarte incantata si totodata multumita de experienta avuta. Am ajuns la Excedent fara vreo recomandare si am incaput pe mainile delicate si pricepute si ale D-nei Dr. Amira Bashanfar. Este o profesionista desavarsita. A gestionat excelent situatia unei paciente cu teama generala de stomatologie.
D-na Dr. Bashanfar mi-a castigat increderea. Cu precizie si rabdare, am navigat impreuna printre extractii si multiple refaceri de "plombe". Dar aventura nu s-a incheiat. Cu siguranta voi continua sa revin. Mii de multumiri !

Iulia D.
 

O cunosc pe dr. Mihaela Magureanu de mai bine de 18 ani și este, pentru mine, o persoană uimitoare, un medic excelent, o femeie de afaceri de succes și o persoană super drăguță. Dr. Mihaela Magureanu este medicul nostru de familie pentru probleme de stomatologie de mulți ani și pot spune că este un medic extrem de competent, cu o expertiză ridicată și foarte multă grijă pentru toți pacienții ei, aplicând întotdeauna cele mai bune soluții și fiind la curent cu toate inovatiile din domeniul ei.

Apreciez capacitatea ei de a crea medii speciale, care implică o infrastructură modernă, tehnologii și un mediu plăcut, atât în ​​zonele de așteptare cât și în cele de lucru, ceea ce le face să arate frumos și confortabil.
Dr. Mihaela Magureanu este pentru mine una dintre cele mai mari femei de afaceri din România, care a înțeles foarte bine cum să-si exercite profesia și să mulțumească oamenii din domeniul ei, cum să îi facă să fie extrem de mulțumiți și, ulterior, loiali. Este o persoană cu mintea foarte deschisă și un ascultător adevărat, fiind capabilă să obțină cele mai multe beneficii din ideile și informatiile primite. De asemenea, dr. Mihaela Magureanu a înțeles extrem de bine valoarea unui brand și a construit cu succes două mărci pe piața serviciilor de stomatologie din România.
În sfârșit, dr. Mihaela Magureanu este o persoană foarte specială, foarte preocupata de bunastarea altor persoane, a pacienților, colegilor, angajaților și a familiei ei.
Având în vedere toate acestea, dr. Mihaela Magureanu este pentru mine o persoană pe care o apreciez și o admir foarte mult, în care am încredere în 100% și o recomand pe deplin ca medic, partener de afaceri, colaborator sau angajator. Sunt disponibil pentru orice alte detalii de care aveți nevoie la adresa dragusin.puiu@gmail.com.

Testimonial Dragusin Puiu
 

Un colectiv de oameni entuziasti, reuniti in jurul doamnei doctor Mihaela Magureanu, care se remarca prin profesionalism, intelegere fata de nevoile pacientilor, fata de situatia acestora. Astfel, in multitudinea de cabinete stomatologice de pe piata din Romania, acesta iese in evidenta prin flexibilitate, respect si, nu in ultimul rand, omenie!
Mult succes!

Cerasela Branescu Dir.Gen. Adj.ONRC
 

Dna.Dr. Mihaela Magureanu este un profesionist excelent,in fruntea unui colectiv muncitor, capabil si dedicat. Dna. Dr. abordeaza fiecare problematica a unui pacient cu maxima atentie, rabdare si rezultate clare! Se calibreaza pe nevoile medicale ale pacietului, precum si pe aspectele umane ce tin de individualitatea fiecaruia. Recomand serviciile dnei.dr.Magureanu si ale Clinicii EXCEDENT oricui, fara ezitare!

Testimonial Teodora Puiu
 

Clinica EXCEDENT - centru de excelenta!
Am beneficiat de serviciile Clinicii EXCEDENT, o clinica de top, ce ofera acces la un colectiv de profesionisti si servicii moderne, de cea mai buna calitate. D-na doctor Magureanu este un profesionist desavarsit, pasionat de meseria sa si atent la cele mai mici detalii.
Recomand cu caldura aceasta clinica!

Alina Diana Geamanu Fin.Man. Raiffeisen Bank
 

Pasiune , ambitie , empatie, dragoste, devotament - cuvinte cheie care definesc un suflet de om care se dedica mai mult oamenilor decat propriei persoane, uneori poate prea mult pentru ceilalti 🙂 Un profesionist adevarat, doamna doctor Mihaela Magureanu ne are ca pacienti atat pe mine, cat si familia mea, de cel putin 17 ani, avand grija de noi ca si de familia dansei, atat in situatii mai simple, cat si dificile ! Doamna doctor, va admir si pentru felul in care lucrati si formati viitoarele generatii, sunteti un exemplu de lider de urmarit ca si model. Ma inclin, va doresc tot succesul din lume, si multumim pentru tot ceea ce ati facut pentru mine si familia mea pana acum , si stim ca ne putem baza mai departe atat pe dvs., cat si pe echipa dvs., echipa care va mosteneste talentul de a lucra cu oamenii, lucru nu foarte simplu, de altfel !! ?

Catalin Mihai Petre
 

Doamna Dr. Mihaela Magureanu este un profesionist, o persoana calda si rabdatoare care impreuna cu tot colectivul clinicii Excedent formeaza o echipa de adevarati profesionisti. Nu exista situatie pe care sa nu o poata rezolva de aceea o recomand pe doamna Dr. Mihaela Magureanu cu fiecare ocazie pe care o am impreuna cu tot colectivul clinicii Excedent.

Virgil Strat
 

Apreciez la Dna Dr Mihaela Magureanu profesionalismul, pregătirea continua și devotamentul fata de meserie.
Am ajuns la dumneaei printr-o recomandare iar implicarea de care a dat dovada fata de lucrarea mea (o coronița la dintele de sus din fata) a făcut din rezultat unul extraordinar. Arată 100 % natural iar răbdarea dumneaei m-a făcut sa am încredere ca totul o sa se întâmple fără nici o durere. Îmi place foarte mult orientarea către nevoile clienților a tuturor persoanelor din echipa doamnei doctor.

Alina Cojocaru
 

Recomand cu incredere: Profesionalism la cele mai inalte cote, daruire, preocupare constanta pentru sanatatea pacientului, solutii inovatoare benefice, echipa bine inchegata de specialisti care conlucreaza mereu, echipamente de top.

Ioana Maior Ph.D eng.
 

Ca si client vechi al dnei doctor Mihaela Magureanu imi permit sa spun cateva cuvinte despre dansa.
Intotdeauna doamna doctor a fost alaturi de pacienti, in sensul ca indiferent de probleme a stiut sa explice pe intelesul tuturor toate variantele pro si contra acestora, astfel incat noi pacientii sa facem alegerea potrivita pentru noi.

Un om deosebit, dedicat in totalitate profesiei si muncii pe care o depune. Nu precupeteste niciun efort in a duce la bun sfarsit orice proiect, orice lucrare. Interesata mereu de actualitate, a promovat si s-a folosit de inovatiile in sistemul medical, lucrand cu echipamente performante si de calitate.

O recomand cu drag tuturor persoanelor interesate in cautarea unui stomatolog bun.

Petruta Lungu
 

Multumesc tuturor pentru rabdare, blandete, pentru atitudinea prietenoasa si pentru confortul psihic asigurat pe timpul tratamentului!

Simona Licaret
 

Am avut noroc să găsesc întâmplător pe net această clinică minunată. Fiindcă nu este un cabinet ci o clinică cu medici specializați, cu radiologie si laborator de tehnică dentară proprii. Nu ești trimis de colo-colo, e un loc unde totul pare ușor (au chiar și parcare !). Oameni frumoși și veseli care au răbdare si nu te lasă până nu ești mulțumit. Și asta la niste prețuri chiar confortabile comparativ cu ce mi-au mai calculat alte clinici. Ba chiar am văzut niște posibilitati de plata in rate. Minunat! Felicitări Dr. Mihaela Măgureanu! Recomand cu mare drag !

Prof. Ion Voinea
 

Excedent in excelent, Excedent in profesionalism și aș putea s-o țin așa all day long!Ce pot spune, in aceea clinică vezi pasiunea, abnegația și meticulozitatea pe fiecare cm pătrat! Dr. Măgureanu❤ a ridicat stomatologia la rang de artă. Desigur arta cere eforturi, chiar mari, dar sunt convins că echipa d-nei doctor nu se va da în lături din această competiție.
Le doresc să rămână aceiași oameni minunați, dedicați nevoilor pacienților, iar personal mi-aș dori să pot avea asemenea oameni, lângă mine și in viata de zi cu zi.❤???‍♂️

Lucrețiu
 

Recomand Clinica EXCEDENT îndeosebi pentru tratamentele prin implanturi dentare.
Operațiile au decurs fără durere si fără complicații deşi eu urmez un tratament anticoagulant.
Țin să mulțumesc d-nei dr. Măgureanu, d-lui dr.Stuparu, d-lui dr. Danciu, d-lui dr. Saer si întregii echipe pentru profesionalismul si calitatea tratamentelor efectuate.

Gabi Pană
 

Dna dr. Mihaela Magureanu este un medic de maxim profesionalism si un excelent manager, reusind sa stranga in jurul dansei o echipa extrem de valoroasa. In doi ani am avut privilegiul sa fiu tratat cu rabdare si grija, in mod extrem de eficient,la clinicile Dentik si Excedent pe care le recomand cu toata caldura.

Prof.univ.dr. Costin Lianu
 

Buna, sunt Cristina si vreau sa va impartasesc o experienta foarte placuta. Desi pare paradoxal, la dentist nu prea ai experiente placute :), am venit la Clinica EXCEDENT, regasind-o pe dna dr.Magureanu, o super doctorita. Am suferit un accident si am reusit sa-mi pierd un dinte, cu tot cu radacina si alti doi sa-i fracturez la jumatate. Eram disperata de cum aratam! Am fost "reparata", intr-o singura seara de echipa dnei dr. Magureanu. Ii multumesc ca m-a facut sa zambesc din nou. Mi-a refacut dintii fracturati, nici nu se cunosc, si a reusit sa-mi mascheze dintele lipsa cu propriul meu dinte (pe care-l pastrasem in cutiuta), pana la vindecarea completa si pana se poate face lucrarea finala. Multumesc!
Recomand clinica si echipa! Sunt minunati si mai ales profesionisti!

Cristina Pana
 

Mulțumesc dr. Mihaela Magureanu pentru răbdare si profesionalism. Sunt incantata și uimita, nu credeam ca rezultatele finale vor fi atât de bune.
Mulțumesc! Recomand cu încredere!

Mesina Constanta
 

O echipa de un profesionalism desavarsit, condusa de Doamna Doctor Mihaela Magureanu care stie sa creeze o atmosfera calda, placuta si plina de incredere .

Tica Constantin
 

Clinica Excedent-o dovada de profesionalism, daruire si buna dispozitie. Expresia eforturilor doamnei doctor Mihaela MAGUREANU, care a reusit sa formeze o echipa tanara de medici stomatologi dedicati profesiei. P.S. Multumiri doamnnei doctor Sarah GRIGOROVICI pentru atentia acordata si calitatea excelenta a interventiilor medicale.

Augustin Molnar
 

Un colectiv de nota 10. Recomand!!

Cati Robinson
 

Sunt foarte multumita de cum am fost tratata de toata lumea. In special de dna. dr. Magureanu Mihaela, a fost foarte atenta cu mine si cu maselele mele.
Voi mai veni si va incurajez si pe dumneavoastra care aveti probleme stomatologice. ❤️

Andra Comusi
 

În data de 16-Ian, am avut deosebita plăcere să particip la deschiderea oficială a Clinicii EXCEDENT. M-a impresionat echipa, fiind medici foarte buni, talentați si cel mai important extrem de deschiși asupra nevoilor pacientului.
Recomand această clinică, pe de o parte fiindcă au o echipă profesionistă și pe de altă parte, pentru ca au un lider excepțional - dna dr. Mihaela MĂGUREANU, pe care o cunosc de mult timp, iar familia și o parte din prieteni se bucura de serviciile oferite de peste 7 ani.

Testimonial Lorin Dumitru
 

Absolut superb!

zsuzsana cerveni
 

Super servicii! Dr. Magureanu e f profesionista și oferă pacienților o stare foarte vesela! Recomand!

Andreea
 

La Clinica EXCEDENT puteți veni cu toată încrederea. Veți pleca mai veseli decât v-ați fi imaginat. Eu așa am făcut !!!!

Toma Elena
 

Dna dr Măgureanu, sau Zâna Măseluță cum o alint eu, are profesionalism în suflet, mâini și ochi, zâmbet și căldură. Astfel m-a transformat într-o pacientă curajoasă și cu dinți sănătoși.

Dorothea
 

În anul 2014, la vârsta de peste 70 de ani, am avut șansa să întâlnesc pe doamna dr. Mihaela Măgureanu, un profesionist adevărat, cu o bogată pregătire teoretică și practică. Mi-a spus că e necesară o lucrare complexă, care presupunea reabilitare orală completă cu proteză scheletată.
Am simțit că am găsit în doamna doctor un aliat, dornic să ajute pacientul.
Au trecut peste 4 ani și lucrarea se comportă atât de bine, încât trebuie să-mi impun conștient prudența necesară pentru a nu o deteriora prin excese.
Dacă adaug la aceste realizări tehnice și refacerea aspectului facial, mă consider un om norocos și mulțumesc mult întregii echipe care a făcut posibil acest lucru.
Ing. Mircea G.

Mircea Grigorescu
 

Multumesc frumos dnei Dr. Mihaela Magureanu pt. profesionalismul aratat si pentru modul in care se dedica acestei activitati medicale.

Radoescu Eugen
 

O zi buna incepe la Excedent cu d-na Magureanu! Am ajuns, m-a reparat si m-am incarcat cu energie si buna dispozitie.

Multumesc mult

Mihaela Nacu
 

O echipa minunata condusa cu profesionalism de Dna Doctor Mihaela Magureanu. Mediu placut atat pentru cei ce lucreaza aici cat si pentru pacienti. Eu am plecat tot timpul cu " zambetul pe buze ".

Laurentiu Patrintas
 

Vin din Anglia în fiecare an la doamna doctor Magureanu. Serviciu super profesional. Doamna doctor mi-a gasit o problema grava la maxilar pe care nu au sesizat-o doi dentiști englezi. Recomand cu mare căldură clinica Excedent.

Gabriel Nacu
 

Apelul meu frenetic, întârziat, într-o vineri înainte de o sărbătoare națională de patru zile, prin care solicitam un tratament de urgență, a fost primit de dr. Mihaela Magureanu care mi-a zis "Sigur, vino la sfârșitul zilei!". Un exemplu clar de dăruire si dedicare către pacient a echipei Excedent și a implicării sufletești a dr. Măgureanu . După eliberarea tehnicienilor dentari pentru week-end, ea s-a ocupat cu promptitudine și cu atenție de problema mea - rămânând târziu după orele normale de lucru. Așezat în camera liniștită mi-am permis observarea noilor echipamente moderne de ultimă generație ... ... și experiența unui mediu relaxant și confortabil ......... incluzând sute de fotografii ale multor pacienti copii postate pe perete. Dr. Măgureanu a demonstrat în mod clar adevăratul sens al "jurământului hipocratic" și am reușit să mănânc peste weekendul lung! Vă mulțumesc foarte mult!

Steve Hebert (Consilier senior al U.S.A. la șeful de apărare al ROU)
 

Dr. Mihaela Magureanu și întreaga echipă au oferit servicii profesionale și îngrijire stomatologică extraordinară. După 33 de ani de desfășurare a armatei americane în peste 9 țări, nu am experimentat niciodată dăruirea, entuziasmul și calitatea excepțională a serviciilor pe care această echipă le oferă zilnic. Pentru toți - vă mulțumesc pentru ceea ce faceți și cum faceți acest lucru!

Testimonial Steve Hebert (Consilier senior al U.S.A. la șeful de apărare al ROU)
 

Am venit aici cu băiatul de 11 ani cu probleme pe partea de ortodonție. Am întalnit-o pe Dna doctor Iatagan Elena, care lucrează cu multă grijă, dăruire și profesionalism, iar rezultatele sunt excelente. Ii mulțumesc din suflet și o recomand fără ezitare oricând. Multe mulțumiri și Dnei doctor Măgureanu Mihaela !

Gabriela Nicola
 

Lucrări de calitate, făcute cu simț de răspundere si profesionalism desăvârșit....Mulțumiri întregului colectiv și în special doamnei Dr MIHAELA MĂGUREANU.

Florin Chitu
 

De peste 50 ani ma ingrozea gindul ca trebuie sa merg la dentist. Noaptea precedenta vizitei era de cosmar. Nu mai vorbesc de ziua in care trebuia sa ajung la cabinet. De curind, probleme aparute pe nepusa masa m-au obligat sa merg din nou la dentist. Iar Dumnezeu mi-a scos in cale un medic de exceptie: Mihaela Magureanu. Nu vreau s-o laud, dar a reusit ceva: sa ma faca sa adorm pe scaun in timp ce-si facea treaba. Cu sforaituri. Multumesc.

Nicolae Cinteza
 

Multumim mult, dr. Andra pentru dintisorii nostri sanatosi si frumosi si pentru surprizele pe care ni le faceti mereu!

Ana Maria si Alexandra Crisan
 

Multumesc mult Mihaela pentru ajutor si sfaturi! Si pentru lucrarile desavarsite pe care le-ai facut.

Ioan Crisan
 

Tocmai ce mi s-a finalizat un intreg tratament de estetizare al intregii dentitii de care sunt foarte multumita. Multumesc echipei Excedent care mi-a readus zambetul de Hollywood! ☺

Neagu Valentina
 

O iubesc pe dna dr. Andra pentru ca mi-a facut in fiecare zi dintisorii mai curati si acum ei se simt foarte bine.

Nicoleta 11 ani
 

De 18 ani dintii mei se afla sub mainile dnei dr. Mihaela Magureanu. Parcurgerea acestui drum lung se datoreaza profesionalismului, rabdarii si perseverentei cu care s-a apropiat de suferintele si temerile mele. M-a ingrijit pe mine, pe toti membrii familiei mele, dar si pe cunoscutii nostri cei mai dragi, cu aceeasi daruire si dorinta de autodepasire, dovedindu-se a fi o perfectionista in redarea sanatatii danturii noastre.

Dorotheea Dogaru
 

Dr. Danciu Radu mi- a arătat ca frica de dentist e ceva inutil și ca in zilele noastre, la un cabinet ca EXCEDENT și cu o mâna ca a lui poate fi chiar o plăcere vizita la stomatolog. Mulțumesc domnule doctor pentru lucrare și pentru pragul pe care m-ați ajutat sa îl trec!

Andreea Farcaş
 

Dna dr. Andra, m-am simtit bine la tine! Iti multumesc ca-mi tii dintisorii sanatosi si pentru surprizele de dupa. Vin cu placere la tine de fiecare data!

Rares 7 ani
 

Dna dr. Magureanu Mihaela si echipa dansei mi-au aratat ca, oricat mi-ar fi frica de medicii dentisti, in preajma lor grijile dispar incet, incet, durerea de asemenea si poti pleca cu zambetul pe buze si increderea ca va fi bine! Nu as merge la nici un alt medic stomatolog! Va multumesc tare tare mult pentru sustinere si blandete!

Teodora Puiu
 

In timp de aproximativ 16 ani, cabinetul dnei dr. Mihaela Magureanu, specialist de prim rang si om adevarat, in egala masura, a devenit pentru mine si pentru membrii familiei mele un loc prietenos, care elimina durerea sau starea de neputinta si modifica traiectorii existentiale. Ma bucur ca ma numar printre pacientii care au sansa de a fi in atentia unei echipe deosebite, care apeleaza constant la prevenire, dialog si proceduri diferentiate, moderne. Multumesc din suflet!

Mihaela P.
 

Multe multumiri dnei dr. Magureanu Mihaela si dlui chirurg pentru frumoasa lucrare facuta, pe dinti si pe implanturi. A meritat din plin deplasarea din Irlanda.

B. R. Anton
 

Devotamentul si profesionalismul a doi medici dedicati juramantului lui Hypocrat, dna. Mihaela Magureanu si dl. chirurg m-au ajutat sa inving teama pe care o aveam pe scaunul stomatologic. Va multumesc din suflet!

Letitia Ghita
 

In cabinetul Excedent am reusit sa ma eliberez de teama de medicul stomatolog. Sunt deplin multumit de echipa si de materialele de inalta calitate folosite. Atat dna.dr. Mihaela Magureanu cat si dl. chirurg au facut sedintele de tratament sa fie placute prin faptul ca explica intotdeauna ce fac si ce urmeaza. Imi place ca se comunica tot timpul cu pacientii...exista profesionalism si voi recomanda cu mare caldura serviciile dvs. Sunt multumit ca am intalnit doi oameni extraordinari si dedicati meseriei lor.

Stefan Anghel
 

Mihaela este o profesionista desavarsita dar si o persoana foarte placuta, ce ne ofera mereu un maxim de incredere si confort, indiferent de natura si complexitatea problemelor cu care venim la ea.. Desi de 5 ani traim la mii de km distanta, Mihaela a ramas si ramane stomatologul familiei noastre – iar asta cred ca spune tot despre profesionalismul ei si gradul nostru de satisfactie.

Felicia si Adrian Salceanu – Barcelona, Spania
 

Un cabinet foarte modern si primitor, o doctorita perfectionista si draguta, o atmosfera calda si placuta.

ing. Nicolae Ebanca
 

Dr. Mihaela Magureanu...manute pricepute si suflet de aur! Cu recunostinta pentru tot ce ati facut pentru dintii membrilor familiei noastre si cu bucuria de a va fi urmarit devenirea, ma simt onorata sa va cunosc de la inceputuri.

prof. Mihaela Puiu
 

SCRIE UN TESTIMONIAL

Părerea dvs. este foarte importantă pentru noi și ne ajută să îmbunătățim serviciile oferite.

Scrie rezultatul ecuației: 63 + 1 =

Sunt de acord cu procesarea informațiilor mele de către DENTIK. Politica de confidențialitate *

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!