Testimoniale pacienți

Ce spun pacienții în legătură cu experiența pe care au avut-o în clinica stomatologică EXCEDENT, București.

Am avut noroc să găsesc întâmplător pe net această clinică minunată. Fiindcă nu este un cabinet ci o clinică cu medici specializați, cu radiologie si laborator de tehnică dentară proprii. Nu ești trimis de colo-colo, e un loc unde totul pare ușor (au chiar și parcare !). Oameni frumoși și veseli care au răbdare si nu te lasă până nu ești mulțumit. Și asta la niste prețuri chiar confortabile comparativ cu ce mi-au mai calculat alte clinici. Ba chiar am văzut niște posibilitati de plata in rate. Minunat! Felicitări Dr. Mihaela Măgureanu! Recomand cu mare drag !

Prof. Ion Voinea
 

Excedent in excelent, Excedent in profesionalism și aș putea s-o țin așa all day long!Ce pot spune, in aceea clinică vezi pasiunea, abnegația și meticulozitatea pe fiecare cm pătrat! Dr. Măgureanu❤ a ridicat stomatologia la rang de artă. Desigur arta cere eforturi, chiar mari, dar sunt convins că echipa d-nei doctor nu se va da în lături din această competiție.
Le doresc să rămână aceiași oameni minunați, dedicați nevoilor pacienților, iar personal mi-aș dori să pot avea asemenea oameni, lângă mine și in viata de zi cu zi.❤🧡💛🤸‍♂️

Lucrețiu
 

Recomand Clinica EXCEDENT îndeosebi pentru tratamentele prin implanturi dentare.
Operațiile au decurs fără durere si fără complicații deşi eu urmez un tratament anticoagulant.
Țin să mulțumesc d-nei dr. Măgureanu, d-lui dr.Stuparu, d-lui dr. Danciu, d-lui dr. Saer si întregii echipe pentru profesionalismul si calitatea tratamentelor efectuate.

Gabi Pană
 

Dna dr. Mihaela Magureanu este un medic de maxim profesionalism si un excelent manager, reusind sa stranga in jurul dansei o echipa extrem de valoroasa. In doi ani am avut privilegiul sa fiu tratat cu rabdare si grija, in mod extrem de eficient,la clinicile Dentik si Excedent pe care le recomand cu toata caldura.

Prof.univ.dr. Costin Lianu
 

Buna, sunt Cristina si vreau sa va impartasesc o experienta foarte placuta. Desi pare paradoxal, la dentist nu prea ai experiente placute :), am venit la Clinica EXCEDENT, regasind-o pe dna dr.Magureanu, o super doctorita. Am suferit un accident si am reusit sa-mi pierd un dinte, cu tot cu radacina si alti doi sa-i fracturez la jumatate. Eram disperata de cum aratam! Am fost "reparata", intr-o singura seara de echipa dnei dr. Magureanu, si anume de dl dr Saer Khalil. Ii multumesc ca m-a facut sa zambesc din nou. Mi-a refacut dintii fracturati, nici nu se cunosc, si a reusit sa-mi mascheze dintele lipsa cu propriul meu dinte (pe care-l pastrasem in cutiuta), pana la vindecarea completa si pana se poate face lucrarea finala. Multumesc!
Recomand clinica si echipa! Sunt minunati si mai ales profesionisti!

Cristina Pana
 

Multumesc doctorului Saer Khalil! A fost o vizita placuta.

Alex Tepes
 

Mulțumesc dr. Khalil Saer pentru răbdare si profesionalism. Sunt incantata și uimita, nu credeam ca rezultatele finale vor fi atât de bune.
Mulțumesc! Recomand cu încredere!

Mesina Constanta
 

Cea mai buna experienta si cel mai bun medic stomatolog la dr. Saer Khalil.

Constantin Madalina
 

O echipa de un profesionalism desavarsit, condusa de Doamna Doctor Mihaela Magureanu care stie sa creeze o atmosfera calda, placuta si plina de incredere .

Tica Constantin
 

Am ajuns din intamplare la aceasta clinica cu o problema foarte grava la doi dinti tratati in Italia in mod neprofesional si care daca nu ar fi fost rabdarea, profesionalitatea si talentul innascut al domnului dr. Saer Khalil de la aceasta clinica minunata as fi suferit doua extractii cu o consecinta grava din punct de vedere functional si estetic.Recomand cu incredere tuturor si ii multumesc inca o data pe cale publica domnului doctor.

Moldoveanu Mihaela-Oana
 

Clinica Excedent-o dovada de profesionalism, daruire si buna dispozitie. Expresia eforturilor doamnei doctor Mihaela MAGUREANU, care a reusit sa formeze o echipa tanara de medici stomatologi dedicati profesiei. P.S. Multumiri doamnnei doctor Sarah GRIGOROVICI pentru atentia acordata si calitatea excelenta a interventiilor medicale.

Augustin Molnar
 

O clinica de lux cu multi oameni siguri pe ei si sigur iti vor oferi zambetul pe care il doresti.
Il recomand pe dr.Saer Khalil care iti va oferi cele mai moderne tratamente realizate sub microscop intr-un timp util si fara nici un fel de durere.

Jabi Julia
 

Un colectiv de nota 10. Recomand!!

Cati Robinson
 

Sunt foarte multumita de cum am fost tratata de toata lumea. In special de domnul Doctor Saer Khalil , a fost foarte atent cu mine si cu maselele mele.
Voi mai veni si va incurajez si pe dumneavoastra care aveti probleme stomatologice. ❤️

Andra Comusi
 

În data de 16-Ian, am avut deosebita plăcere să particip la deschiderea oficială a Clinicii EXCEDENT. M-a impresionat echipa, fiind medici foarte buni, talentați si cel mai important extrem de deschiși asupra nevoilor pacientului.
Recomand această clinică, pe de o parte fiindcă au o echipă profesionistă și pe de altă parte, pentru ca au un lider excepțional - dna dr. Mihaela MĂGUREANU, pe care o cunosc de mult timp, iar familia și o parte din prieteni se bucura de serviciile oferite de peste 7 ani.

Lorin Dumitru
 

Absolut superb! Dr. Saer, un artist profesionist!

zsuzsana cerveni
 

Super servicii! Dl dr Saer Khalil e f profesionist și oferă pacienților o stare foarte vesela! La fel și dna dr Magureanu
Recomand!

Andreea
 

La dl. dr. Saer Khalil puteți veni cu toată încrederea. Veți pleca mai veseli decât v-ați fi imaginat. Eu așa am făcut !!!!

Toma Elena
 

Dna dr Măgureanu, sau Zâna Măseluță cum o alint eu, are profesionalism în suflet, mâini și ochi, zâmbet și căldură. Astfel m-a transformat într-o pacientă curajoasă și cu dinți sănătoși.

Dorothea
 

Il recomand călduros pe dr. Saer Khalil. Are mâna ușoară și mi-a albit dintii fără să-i strice. Multumesc, dr. Saer pentru tratamentul făcut!

Adrie Adlah
 

Dr. Saer Khalil este cel mai bun! Este doctorul meu de aproape 3 ani. Este foarte bun profesionist și explică totul foarte clar. Prima mea vizita la el a fost pentru un tratament de canal. Totul a decurs foarte delicat, fără durere și cu rezultate incredibile. Datorită tratamentelor sale am cel mai frumos zâmbet de când mă știu!

Petra Nasif
 

Dr. Saer Khalil nu numai ca a găsit și a diagnosticat o traumă severă din copilarie la incisivul meu superior, dar m-a și ajutat tratând și salvând acest dinte, altfel condamnat la extracție. De asemenea, m-a scăpat de migrenele care mă chinuiau de ani de zile, facându-mi o gutieră nocturnă. N-aș fi crezut că un lucru așa simplu mă poate vindeca de o suferință de o viață. Il recomand cu căldură pentru orice caz dificil. Nu pot să spun cât de mult apreciez faptul că nu m-a lăsat să mă resemnez cu migrenele mele constante.

Diana
 

În anul 2014, la vârsta de peste 70 de ani, am avut șansa să întâlnesc pe doamna dr. Mihaela Măgureanu, un profesionist adevărat, cu o bogată pregătire teoretică și practică. Mi-a spus că e necesară o lucrare complexă, care presupunea reabilitare orală completă cu proteză scheletată.
Am simțit că am găsit în doamna doctor un aliat, dornic să ajute pacientul.
Au trecut peste 4 ani și lucrarea se comportă atât de bine, încât trebuie să-mi impun conștient prudența necesară pentru a nu o deteriora prin excese.
Dacă adaug la aceste realizări tehnice și refacerea aspectului facial, mă consider un om norocos și mulțumesc mult întregii echipe care a făcut posibil acest lucru.
Ing. Mircea G.

Mircea Grigorescu
 

Multumesc frumos dnei Dr. Mihaela Magureanu pt. profesionalismul aratat si pentru modul in care se dedica acestei activitati medicale.

Radoescu Eugen
 

O zi buna incepe la Excedent cu d-na Magureanu! Am ajuns, m-a reparat si m-am incarcat cu energie si buna dispozitie.

Multumesc mult

Mihaela Nacu
 

O echipa minunata condusa cu profesionalism de Dna Doctor Mihaela Magureanu. Mediu placut atat pentru cei ce lucreaza aici cat si pentru pacienti. Eu am plecat tot timpul cu " zambetul pe buze ".

Laurentiu Patrintas
 

Vin din Anglia în fiecare an la doamna doctor Magureanu. Serviciu super profesional. Doamna doctor mi-a gasit o problema grava la maxilar pe care nu au sesizat-o doi dentiști englezi. Recomand cu mare căldură clinica Excedent.

Gabriel Nacu
 

Pe mine, cel mai fricos pacient, Dr. Danciu Radu a reusit să mă convingă încă de când ne-am întâlnit să “repar” tot ce era defect. Cu foarte multă rabdare, cu multe explicații și cu multă îndemânare, durerea nu a intrat în discuție, iar zâmbetul meu începea să se contureze din nou. O sa merg de fiecare dată cu drag!

Alina P
 

Apelul meu frenetic, întârziat, într-o vineri înainte de o sărbătoare națională de patru zile, prin care solicitam un tratament de urgență, a fost primit de dr. Mihaela Magureanu care mi-a zis "Sigur, vino la sfârșitul zilei!". Un exemplu clar de dăruire si dedicare către pacient a echipei Excedent și a implicării sufletești a dr. Măgureanu . După eliberarea tehnicienilor dentari pentru week-end, ea s-a ocupat cu promptitudine și cu atenție de problema mea - rămânând târziu după orele normale de lucru. Așezat în camera liniștită mi-am permis observarea noilor echipamente moderne de ultimă generație ... ... și experiența unui mediu relaxant și confortabil ......... incluzând sute de fotografii ale multor pacienti copii postate pe perete. Dr. Măgureanu a demonstrat în mod clar adevăratul sens al "jurământului hipocratic" și am reușit să mănânc peste weekendul lung! Vă mulțumesc foarte mult!

Steve Hebert (Consilier senior al U.S.A. la șeful de apărare al ROU)
 

Mulțumiri speciale dr. Mihaela Nae pentru săptămâni de tratamente de restaurare dentară extinse și provocatoare. Materializarea superbă a experienței și profesionalismului ei de 2-3 ori pe săptămână timp de peste o lună mi-a oferit implanturi, coroane și obturații perfecte. Dedicarea și etica excepțională a dr. Nae și mi-au oferit rezultate profesionale și satisfacție totală.

Steve Hebert (Consilier senior al U.S.A. la șeful de apărare al ROU)
 

Dr. Mihaela Magureanu și întreaga echipă au oferit servicii profesionale și îngrijire stomatologică extraordinară. După 33 de ani de desfășurare a armatei americane în peste 9 țări, nu am experimentat niciodată dăruirea, entuziasmul și calitatea excepțională a serviciilor pe care această echipă le oferă zilnic. Pentru toți - vă mulțumesc pentru ceea ce faceți și cum faceți acest lucru!

Steve Hebert (Consilier senior al U.S.A. la șeful de apărare al ROU)
 

Am venit aici cu băiatul de 11 ani cu probleme pe partea de ortodonție. Am întalnit-o pe Dna doctor Iatagan Elena, care lucrează cu multă grijă, dăruire și profesionalism, iar rezultatele sunt excelente. Ii mulțumesc din suflet și o recomand fără ezitare oricând. Multe mulțumiri și Dnei doctor Măgureanu Mihaela !

Gabriela Nicola
 

Lucrări de calitate, făcute cu simț de răspundere si profesionalism desăvârșit....Mulțumiri întregului colectiv și în special doamnei Dr MIHAELA MĂGUREANU.

Florin Chitu
 

De peste 50 ani ma ingrozea gindul ca trebuie sa merg la dentist. Noaptea precedenta vizitei era de cosmar. Nu mai vorbesc de ziua in care trebuia sa ajung la cabinet. De curind, probleme aparute pe nepusa masa m-au obligat sa merg din nou la dentist. Iar Dumnezeu mi-a scos in cale un medic de exceptie: Mihaela Magureanu. Nu vreau s-o laud, dar a reusit ceva: sa ma faca sa adorm pe scaun in timp ce-si facea treaba. Cu sforaituri. Multumesc.

Nicolae Cinteza
 

Multumim mult, dr. Andra pentru dintisorii nostri sanatosi si frumosi si pentru surprizele pe care ni le faceti mereu!

Ana Maria si Alexandra Crisan
 

Multumesc mult Mihaela pentru ajutor si sfaturi! Si pentru lucrarile desavarsite pe care le-ai facut.

Ioan Crisan
 

Multumesc din tot sufletul, d-lui doctor Danciu Radu,pentru competenta, seriozitate, meticulozitate, respect, comunicare prietenoasa , dar si pentru multa rabdare si ingrijirea pe care mi-a acordat-o in toata perioada de tratament.

Cioarec Roxana
 

Ideea că vizitele la stomatolog pot fi o plăcere ar suna probabil a „overstatement”, dar ca pacient al dr. Mihaela Nae am scăpat de fricile care le însoțeau altădată. EXCEDENT e un cabinet în care intru relaxat și din care ies încrezător.

S. Ghergut
 

Despre Dr Danciu Radu - Un medic stomatolog deosebit pe care am avut onoarea sa-l cunosc! Este o persoana extraordinar de blanda, un foarte bun profesionist si un exemplu de medic care pune in prim-plan nevoile si trairile pacientului, asigurandu-i tot confortul psihic necesar pe timpul tratamentului.

Victor Paun
 

Cand credeam ca nu voi putea sa imi recapăt încrederea in medicii stomatologi, l-am cunoscut pe Dr. Radu Danciu. Prin profesionalismul si răbdarea de care a dat dovada pe parcursul unor luni de eforturi, m-a ajutat sa vin cu drag la cabinet. Mi-a explicat fiecare pas, fiecare proces, s-a asigurat ca sunt bine si mulțumit, punând accent pe calitate, nu doar pe eficientă. Un real succes prin tot ce a reușit sa realizeze, ajutându-ma sa ma mândresc cu dinții mei.

Alexandru Murgila
 

De aproape doi ani, dantura intregii noastre familii se afla pe mâinile dr. Radu Danciu. Probabil ca aceasta colaborare va continua mulți ani de acum inainte, având în vedere că dumnealui a reușit sa ne demonstreze că se poate și fără durere, și cu răbdare. Calitatea și profesionalismul sunt cuvinte de ordine pentru domnul doctor. Mulțumiri infinite!

Mara Abagiu
 

Tocmai ce mi s-a finalizat un intreg tratament de estetizare al intregii dentitii de care sunt foarte multumita. Multumesc echipei Excedent, dar in special domnului dr. Danciu Radu care mi-a readus zambetul de Hollywood! ☺

Neagu Valentina
 

Multumiri Doamnei Doctor Mihaela Nae pentru calitatea deosebita a lucrarilor executate pentru mine si sotia mea. Suntem deosebit de multumiti.

Jana si Gicu Tone
 

O iubesc pe dna dr. Andra pentru ca mi-a facut in fiecare zi dintisorii mai curati si acum ei se simt foarte bine.

Nicoleta 11 ani
 

Excedent este un mediu prietenos cu medici de un profesionalism desavarsit care isi exercita profesia cu pasiune si respect deosebit pentru pacienti. Aplica cele mai noi tratamente si materiale de ultima generatie la preturi decente. Recomand cu caldura specialistii acestui cabinet cu o mentiune speciala pentru Doamna Doctor Mihaela Nae al carei pacient sunt de ani buni.

ing. Gheorghe Stoica
 

Oameni de calitate si servicii pe masura asteptarilor!
Recomand cu incredere dl dr Danciu Radu, pentru rabdarea si priceperea sa. A invins fobia pe care o aveam fata de cabinetele stomatologice.

Godeacu Narcis
 

Dr. Mihaela Nae se ocupa de dantura mea de multi ani. M-a cucerit cu profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada la fiecare vizita. Imi explica de fiecare data care sunt problemele si modalitatea prin care le putem rezolva, de asemenea sfaturile in privinta preventiei au fost mereu de bun augur! Multumesc mult!

Alina R
 

De 18 ani dintii mei se afla sub mainile dnei dr. Mihaela Magureanu. Parcurgerea acestui drum lung se datoreaza profesionalismului, rabdarii si perseverentei cu care s-a apropiat de suferintele si temerile mele. M-a ingrijit pe mine, pe toti membrii familiei mele, dar si pe cunoscutii nostri cei mai dragi, cu aceeasi daruire si dorinta de autodepasire, dovedindu-se a fi o perfectionista in redarea sanatatii danturii noastre.

Dorotheea Dogaru
 

Am călcat pragul clinicii Excedent din cauza unei dureri insuportabile. Din fericire am avut norocul sa întâlnesc un specialist in domeniu, Dr. Danciu Radu, care nu numai ca a tratat și rezolvat problema, ci a făcut asta intr-un mod excepțional. Cu siguranța voi reveni periodic. Va mulțumesc Excedent!

Paraschiv Andreea
 

Dupa 10 ani de incercari, in 2007 un prieten mi-a recomandat-o pe dr. Mihaela Nae, de atunci am ramas pacientul dansei.

ing. Florian Rusu
 

Multumiri d-lui dr. Radu Danciu pentru profesionalism si atitudinea prietenoasa! Mi-a oferit un serviciu medical excelent, multumita lui "teama de dentist" a fost inlocuita cu increderea.

P. Predescu
 

Dr. Danciu Radu mi- a arătat ca frica de dentist e ceva inutil și ca in zilele noastre, la un cabinet ca EXCEDENT și cu o mâna ca a lui poate fi chiar o plăcere vizita la stomatolog. Mulțumesc domnule doctor pentru lucrare și pentru pragul pe care m-ați ajutat sa îl trec!

Andreea Farcaş
 

Dna dr. Andra, m-am simtit bine la tine! Iti multumesc ca-mi tii dintisorii sanatosi si pentru surprizele de dupa. Vin cu placere la tine de fiecare data!

Rares 7 ani
 

Dna dr. Magureanu Mihaela si echipa dansei mi-au aratat ca, oricat mi-ar fi frica de medicii dentisti, in preajma lor grijile dispar incet, incet, durerea de asemenea si poti pleca cu zambetul pe buze si increderea ca va fi bine! Nu as merge la nici un alt medic stomatolog! Va multumesc tare tare mult pentru sustinere si blandete!

Teodora Puiu
 

In timp de aproximativ 16 ani, cabinetul dnei dr. Mihaela Magureanu, specialist de prim rang si om adevarat, in egala masura, a devenit pentru mine si pentru membrii familiei mele un loc prietenos, care elimina durerea sau starea de neputinta si modifica traiectorii existentiale. Ma bucur ca ma numar printre pacientii care au sansa de a fi in atentia unei echipe deosebite, care apeleaza constant la prevenire, dialog si proceduri diferentiate, moderne. Multumesc din suflet!

Mihaela P.
 

Multe multumiri dnei dr. Magureanu Mihaela si dlui chirurg pentru frumoasa lucrare facuta, pe dinti si pe implanturi. A meritat din plin deplasarea din Irlanda.

B. R. Anton
 

Devotamentul si profesionalismul a doi medici dedicati juramantului lui Hypocrat, dna. Mihaela Magureanu si dl. chirurg m-au ajutat sa inving teama pe care o aveam pe scaunul stomatologic. Va multumesc din suflet!

Letitia Ghita
 

In cabinetul Excedent am reusit sa ma eliberez de teama de medicul stomatolog. Sunt deplin multumit de echipa si de materialele de inalta calitate folosite. Atat dna.dr. Mihaela Magureanu cat si dl. chirurg au facut sedintele de tratament sa fie placute prin faptul ca explica intotdeauna ce fac si ce urmeaza. Imi place ca se comunica tot timpul cu pacientii...exista profesionalism si voi recomanda cu mare caldura serviciile dvs. Sunt multumit ca am intalnit doi oameni extraordinari si dedicati meseriei lor.

Stefan Anghel
 

Mihaela este o profesionista desavarsita dar si o persoana foarte placuta, ce ne ofera mereu un maxim de incredere si confort, indiferent de natura si complexitatea problemelor cu care venim la ea.. Desi de 5 ani traim la mii de km distanta, Mihaela a ramas si ramane stomatologul familiei noastre – iar asta cred ca spune tot despre profesionalismul ei si gradul nostru de satisfactie.

Felicia si Adrian Salceanu – Barcelona, Spania
 

Un cabinet foarte modern si primitor, o doctorita perfectionista si draguta, o atmosfera calda si placuta.

ing. Nicolae Ebanca
 

Dr. Mihaela Magureanu...manute pricepute si suflet de aur! Cu recunostinta pentru tot ce ati facut pentru dintii membrilor familiei noastre si cu bucuria de a va fi urmarit devenirea, ma simt onorata sa va cunosc de la inceputuri.

prof. Mihaela Puiu
 

SCRIE UN TESTIMONIAL

Părerea dvs. este foarte importantă pentru noi și ne ajută să îmbunătățim serviciile oferite.

Scrie rezultatul ecuației: 73 + 7 =

Sunt de acord cu procesarea informațiilor mele de către DENTIK. Politica de confidențialitate *

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!