Aparate ortodontice Spark

Ortodonția este o specialitate a medicinei dentare care descoperă și tratează anomaliile dentomaxilare, rezolvând atât probleme de ordin estetic cât și funcțional. Tratamentul ortodontic al acestor anomalii poate fi făcut cu o mare varietate de aparate ce pot fi clasificate în două mari categorii: fixe și mobile. Gutierele invizibile de tip SPARK ALIGNER, disponibile acum și în Clinica EXCEDENT, sunt cea mai modernă metodă de tratament ortodontic la nivel mondial.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Aparate ortodontice oferite în clinica noastră stomatologică:

Gutiere  Spark Aligner invizibile

 

Cea mai modernă tehnică de tratament ortodontic este reprezentata de alignere si nu folosește bracketuri!  Alignerele  de tip Spark utilizează mai multe seturi de gutiere transparente, care se schimbă la 2 săptămâni, îndreptând dinții gradual. Aceste gutiere sunt fabricate folosind o tehnologie computerizată, pornind de la poziția de început a dinților până la cea dorită. Este o metodă foarte fizionomică, aceste gutiere fiind practic invizibile.

 

Durata de purtare a gutierelor Spark pentru un rezultat optim este de 20-22 ore/zi.

 

Pretul alignerelor Spark este un pic mai mare decât al aparatelor ortodontice traditionale cu bracket-uri, datorita tehnologiei inovatoare, dar rezultatele si confortul sunt uimitoare !!

 

Avantajele acestor alignere Spark sunt multiple:

 

› sănătate gingivală – aparatele se pot scoate pentru igienizare si periaj corect al dintilor.

› știi de la inceput costul și durata totală a tratamentului, set-up-ul fiind GRATUIT in Clinica EXCEDENT

› acționează de la început pe ambele arcade, scurtând durata totală a tratamentului

› necesită mult mai puține controale medicale, setul de gutiere fiind primit întreg încă de la început. De aceea este perfect pentru persoanele care au deplasări lungi în străinătate.

› poate fi îndepărtat în cazul unor evenimente sociale deosebite ( nuntă, aniversare..) fără costuri suplimentare și fără compromiterea rezultatului.

› nu lasă pete și urme de compozit pe dinti, precum aparatele fixe traditionale

› știi de la început cum va arăta zâmbetul tău la finalul tratamentului !!

 

Mai multe detalii aici 

Aparate ortodontice cu mini-implanturi

 

Mini-implanturile ortodontice sunt sisteme moderne de ancorare suplimentară ce permit deplasarea rapidă a unor dinți folosind suport osos și prevenind astfel unele mișcări nedorite. Mini-implanturile ortodontice sunt mici șuruburi ( 2-3 mm)  care se poziționează între rădăcinile a doi dinți, fiind apoi conectate cu restul aparatului fix. Inserarea lor se face sub anestezie locală in gingia fixă și durează cca 10 minute. Pacientul simte doar o ușoară jenă care dispare în 2-3 zile. La finalul tratamentului se scot fără efecte secundare la nivelul dinților sau gingiilor.

 

Pe toată durata tratamentului cu aparate dentare, în special a celor fixe, trebuie acordată o atenție deosebită igienei bucale. Supravegherea medicului ortodont este deosebit de importantă pentru obținerea rezultatului dorit.

 

În CLINICA STOMATOLOGICĂ EXCEDENT veți avea parte de aparatul ortodontic care satisface cel mai bine nevoile dumneavoastră estetice și funcționale – garanția unui zâmbet frumos și atrăgător.

Aparat ortodontic fix cu bracket-uri

 

Aparatul se pune pe dinți permanenți, atât la copii, după 11-12 ani, cât și la adulți. El acționează prin intermediul bracketurilor lipite pe fața externă a dinților și conectate la un arc de sârmă. Vă oferim:

 

aparat fix metalic cu bracket-uri metalice – sunt cele mai rezistente, mai eficiente si mai usor de indepartat la finalul tratamentului.

aparat fix ceramic cu bracket-uri ceramice (albe) – sunt cele mai estetice, dar și cele mai casante și mai costisitoare.

aparat fix safir cu bracket-uri safir (transparente) – sunt estetice și reprezintă alternativa de mijloc între cele metalice și cele ceramice, fiind cele mai solicitate de pacienti.

 

Aceste aparate pot fi combinate între ele. Aparatul safir poate fi aplicat la arcada superioară si cel metalic la cea inferioară, astfel că se pot optimiza eficient și estetica și costurile totale ale tratamentului.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!