Turism dentar

Bucureștiul este una dintre cele mai atractive destinații pentru turismul dentar, atât pentru români stabiliți în străinătate cât și pentru rezidenți străini, cele mai solicitate servicii fiind reabilitările orale totale, inserarea de implanturi dentare și protezarea acestora, estetica dentară, fațetele ceramice, stomatologia pentru copii.

CLINICA EXCEDENT

 

Vă oferim toate aceste servicii cu profesionalism desăvârșit și tehnologii moderne, la prețuri mult mai mici decât în țările din Europa de vest. Avem o experiență de peste 15 ani în tratarea pacienților din Italia, Anglia, Irlanda, Germania, Franța și Spania, atu-ul nostru fiind organizarea foarte bună și eficientă.

 

Într-o perioadă relativ scurta de timp, printr-o colaborare strânsă interdisciplinară, efectuăm atât tratamentele preliminare, cât și etapele chirurgicale și protetice.

 

Ce vă putem oferi într-o „vacanță stomatologică”?

 

Pe lângă rezolvarea problemelor dentare la prețuri atractive și cu profesionalism desăvârșit, aveți ocazia să vizitați capitala, Centrul Vechi și zonele turistice din apropiere. În cadrul programului de turism dentar vă putem organiza excursii la oricare din obiectivele dorite, respectând și programările pe care le stabilim de comun acord cu medicii CLINICII EXCEDENT.

 

Planificarea vacanței stomatologice

 

Consultația virtuală

 

Vă rugăm să trimiteți o radiografie panoramică digitală sau computer tomograf.
Vă rugăm să ne explicați în câteva cuvinte dorințele și afecțiunile dvs.

 

Stabilirea detaliilor hoteliere în funcție de necesitățile dvs.

 

Stabilim de comun acord data primei vizite și durata „vacanței stomatologice”. Impreună cu colaboratorii noștri vă putem oferi servicii complete, de la preluarea de la aeroport.

CONSULTAȚIE VIRTUALĂ

Pentru inițierea programului de turism dentar ne puteți contacta prin e-mail la adresa office@excedent.ro, sau completând formularul de mai jos. Vă vom trimite GRATUIT un plan de tratament preliminar, care să cuprindă etapele, durata și costurile tratamentelor și lucrărilor protetice ce vor fi efectuate, în varianța pe care o doriți.

 Sunt de acord cu procesarea informațiilor mele de către EXCEDENT. Politica de confidențialitate *

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!