Spune adio protezelor dentare! Apelează la tratamentul de reabilitare orală Fast and Fixed!

Cuprins

Pentru mulți dintre noi, protezele dentare au fost o soluție convențională, dar nu întotdeauna confortabilă. Acum, avem vestea bună pe care o așteptai: sistemul Fast and Fixed a schimbat regulile jocului în reabilitarea orală!

Imaginează-ți viața fără proteze mobile sau disconfortul acestora. Cu sistemul Fast and Fixed, acest vis devine realitate. Folosind tehnologii avansate de implant dentar, tratamentul Fast and Fixed reprezintă soluția sigură pentru restabilirea zâmbetului de odinioară. 

Fast and Fixed – Soluția eficientă pentru refacerea rapidă a zâmbetului!

Sistemul de reabilitare orală Fast and Fixed deschide noi orizonturi pentru îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele în vârstă. Acest sistem inovator de implanturi dentare, dezvoltat de Bredent Medical, oferă o soluție completă și rapidă pentru obținerea unei danturi fixe, 100% funcțională.

Spre deosebire de protezele dentare sau alte tratamente clasice pentru edentație, sistemul Fast and Fixed reprezintă o soluție permanentă care se comportă și arată ca dinții naturali. Concret, acest sistem de implanturi se remarcă prin:

  • Proprietăți de osteointegrare excelente, care permit integrarea perfectă a implanturilor în os, asigurând stabilitatea pe termen lung;
  • Rezistență superioară, garantând o dantură fixă care va rezista testului timpului;
  • Adaptabilitate fără compromisuri, nefiind necesare numeroase intervenții chirurgicale sau proceduri repetate.

În cazul implantului Fast and Fixed, pacientul părăsește clinica cu o lucrare dentară provizorie. După aproximativ jumătate de an, acesta revine pentru a primi lucrarea protetică finală. Această abordare accelerează procesul de recuperare și oferă pacienților beneficii estetice și funcționale imediate.

În privința lucrărilor definitive pe implanturi Fast and Fixed, cele Thimble de titan cu coroane zirconiu individualizate sunt considerate opțiuni premium. 

Tehnologia Thimble permite realizarea unor lucrări care se adaptează perfect la forma și structura osului maxilarului sau mandibulei, oferind o potrivire exactă și o integrare naturală. În plus, oferă un aspect impecabil și transluciditate similară dinților naturali datorită coroanelor individualizate din zirconiu, aplicate una câte una pe structura de titan.

Te poți bucura de zâmbetul mult visat în doar 24 de ore cu ajutorul sistemului Fast and Fixed, la clinica EXCEDENT!

Realizarea zâmbetului mult visat nu a fost niciodată atât de rapidă și eficientă! Cu ajutorul tratamentului de reabilitare orală Fast and Fixed realizat la clinica stomatologica EXCEDENT, poți să te bucuri de un zâmbet nou în doar 24 de ore. 

Acest tratament aduce împreună tehnologia de vârf și experiența medicilor implantologi pentru a-ți oferi o dantură fixă, funcțională și estetică, într-un timp incredibil de scurt. Cu Fast and Fixed, vei putea să renunți la protezele mobile și să redescoperi plăcerea de a mânca, vorbi și zâmbi fără restricții. 

Echipa de medici specialiști de la clinica EXCEDENT abordează fiecare caz cu profesionalism și dedicare, asigurându-se că fiecare pacient primește un tratament personalizat și eficient. Indiferent de complexitatea cazului, scopul final rămâne același: un zâmbet impecabil, ce reînnoiește încrederea și bucuria de a zâmbi din nou.

Apelează cu încredere la clinica EXCEDENT! Bucură-te de un zâmbet sănătos și frumos la orice vârstă! Pentru a programa o vizita la clinica EXCEDENT, accesează link-ul următor: https://excedent.ro/contact/

Articole asemănătoare