Servicii stomatologice cu plata în rate – avantaj pentru tine!

Servicii stomatologice cu plata în rate – avantaj pentru tine!

Zâmbetul perfect este unul dintre cele mai importante instrumente pe care un om îl are la îndemână și cu care poate să ia în piept problemele societății. Un zâmbet sincer, frumos și sănătos poate, fără doar și poate, să deschidă multe uși.

Din păcate, există o mulțime de factori care luptă împotriva zâmbetului perfect:

– Factori alimentari : zahărul, sucurile acidulate, citricele și o mulțime de alte alimente din comerț pot grăbi apariția cariilor și pot crea o mulțime de alte probleme în organism.
– Factorii genetici : moștenirea genetică nu poate fi controlată, însă orice problemă stomatologică ereditară poate să fie prevenită sau vindecată;
– Factori personali : de cele mai multe ori, ceea ce favorizează cel mai des apariția cariilor este propria educație. Lipsa unei igiene corecte și inconsecvența în vizitele la stomatolog pot transforma o problemă minoră într-una serioasă.

“Partea financiară” – una dintre cele mai invocate scuze.

Atunci când vine vorba despre scuze, pacienții au surse nesfârșite de inspirație: teama de durere, fobia de dentist, rușinea și evident, partea financiară. Din fericire, la EXCEDENT toate aceste scuze pot fi destrămate, grație dotărilor moderne, experienței personalului medical și posibilității de plată în rate. Este adevarat că intervențiile stomatologice pot fi costisitoare, însă există zeci de motive pentru care trebuie să fie efectuate acum, nu mai târziu. Plata în rate la EXCEDENT reușește să argumenteze foarte bine decizia unei vizite la stomatolog:

– Nu pune presiune financiară asupra pacientului. Acesta poate plăti un tratament protetic complex, inserarea de implanturi dentare sau un aparat ortodontic în 6 rate lunare, astfel încât să-și poată acoperi și cheltuielile curente;
– Permite o acțiune rapidă. Apariția unei probleme dentare trebuie să trimită imediat pacientul la stomatolog. Plata în rate le permite chiar și celor care nu au un buget imediat să-și rezolve problemele dentare;
– Este sigură și ieftină. Cei care aleg plata în rate la EXCEDENT au dobânda zero și comision zero la absolut toate tratamentele și se bucura de toată flexibilitatea financiară pe care o doresc.

Când se justifica plata în rate?

Achiziția unor servicii stomatologice în rate este justificată atunci când costurile acestora sunt mai mari decât bugetul estimat sau apar în urgență. Spre exemplu, se poate alege plata în rate pentru implanturi dentare, pentru fațete ceramice, pentru lucrări protetice complexe sau aparate ortodontice estetice.

Cert este faptul că achitarea serviciilor stomatologice în rate nu mai permite nicio “scuză”.
Profită și tu și vom avea o societate plină de zâmbete :).

EXCEDENT – Zâmbet pentru tine!

Tel. 0745-585-877

Fără comentarii

Postează un comentariu

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!