Radiografie dentara

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Cat de sigura este radiografia dentara?

Radiografia dentara se efectueaza in Clinica EXCEDENT AVIATIEI in conditii de absoluta siguranta pentru pacient si operator. Spatiul destinat  acestei investigatii este autorizat de CNCAN si prevazut cu toate accesoriile necesare pentru protectia pacientului. Personalul clinicii este instruit ca rezultatul sa fie corespunzator cu un numar minim de expuneri.

Aparatura digitala confera un plus de calitate imaginii oferite, cu cea mai mica doza de expunere. Pot fi efectuate in deplina siguranta radiografii dentare atat copiilor, cat si mamelor care alapteaza sau pacientilor cu alte afectiuni generale. Practic expunerea necesara pentru efectuarea unei radiografii dentare este mai mica decat expunerea la radiatiile exterioare ambientale in timpul unei plimbari pe jos prin oras.

Radiografia dentara este salvata in format digital si este vizibila de catre medic in cabinetul de lucru, pentru efectuarea tratamentului.

 

 

Cand este necesara radiografia dentara?

Radiografia dentara este necesara atat la consultatie, pentru stabilirea diagnosticului in afectiunile acute si cronice, cat si pentru decelarea unor probleme sub obturatii vechi, coroane dentare sau proteze dentare .

Radiografia dentara este efectuata in Clinica EXCEDENT AVIATIEI si la finalizarea tratamentului endodontic, pentru verificarea calitatii acestuia. Vezi rezultatele obtinute in pagina Cazuistica.

De asemenea, radiografia dentara ajuta la stabilirea implantarii dintilor parodontotici, la verificarea implanturilor dentare, la verificarea radacinilor dintilor fracturati etc.

 

 

Pot primi radiografia dentara acasa?

Desigur. Radiografiile pacientilor raman la fisa acestora, dar pot fi oferite oricand si in format electronic, pe mail.

Radiografia dentara este un serviciu oferit de Clinica EXCEDENT pentru crestera increderii pacientilor in calitatea tratamentelor efectuate de medicii nostri specialisti. Compararea rezultatelor inainte si dupa tratamentul endodontic, chirurgical sau parodontal ajuta la sporirea calitatii serviciilor oferite. Pacientii nostri beneficiaza de tot ce este mai bun, mai modern si mai sigur pentru ei.

 

Vrei sa te convingi? Programeaza-te si tu la o consultatie la Clinica EXCEDENT AVIATIEI!

Tel : 0744537377

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!