Garanție

Încă din 2003, CLINICA EXCEDENT s-a străduit să ofere pacienților săi garantie extinsa pentru tratamentele protetice și conservative efectuate în clinică.

Utilizând aparatură modernă, materiale de înaltă calitate și tehnici performante, putem oferi pacienților noștri o experiență unică prin calitatea actului medical.

Cum beneficiez de garanție?

 

Garanția se acordă conform legii 449/2003 tuturor tratamentelor efectuate, cu condiția respectării următoarele indicații:

Pacientul se va prezenta anual la două ședințe de igienizare dentară și control periodic și va urma planurile de îngrijire și întreținere recomandate.
Lucrările de reconstrucție dentară să nu fie degradate prin tratamente stomatologice ulterioare efectuate de către alți medici sau cauzate de traumatisme la nivelul maxilarelor sau a gingiilor.

 

Lucrările protetice executate beneficiază de garanție integrală atât din partea clinicii cât și a laboratorului, conform legislației in vigoare.

 

Tratamentele prin implant dentar au garanție?

 

Garanția tratamentelor prin implant dentar la pacienți nefumători este valabilă numai în cazul în care toate etapele de tratament, chirurgical și protetic, au fost executate în clinica noastră, pacienții se prezintă la controalele periodice obligatorii și nu intervin accidente majore și boli sistemice care afectează starea generală de sănătate a organismului.

La sfârșitul tratamentului veți primi un certificat pentru piesele originale folosite la lucrările pe implanturi. Acesta trebuie păstrat pe toată durata existenței implanturilor, cu scopul identificării lor în următorii ani.

 

Cât de extinsă este garanția?

 

Garanția se acordă diferențiat, astfel:

 

Pentru obturații din compozit, beneficiați de garanție de 2 ani.
Punțile și coroanele metalo-ceramice au garanție de 5 ani.
Punțile și coroanele ceramice pe zirconiu beneficiază de garanție de 5 ani.
Pentru punți și coroane integrale din zirconiu vă oferim garanție de 10 ani.
Implantul dentar are garanție de 10 ani, dupa încheierea cu succes a osteointegrării.
Fațetele dentare ceramice au o garanție de 2 ani, în asociere cu gutiera de protecție nocturnă.
Protezele acrilice parțiale și totale au de asemenea o garanție de 2 ani, excluzând fracturile accidentale, pierderea protezelor, manevrarea defectuoasă a sistemelor de prindere.

 

Durata de exploatare a lucrărilor realizate poate fi însă mult mai îndelungată, dacă sunt respectate recomandările de igienă și masticație oferite de medic la finalul tratamentului. Nerespectarea recomandărilor atrage pierderea sau reducerea garanției, caz în care eventualele intervenții ulterioare vor avea loc pe cheltuiala pacientului.

 

Ce acoperă garanția?

 

Garanția oferită acoperă în întregime manopera și lucrările efectuate în cadrul clinicii noastre.

Specialiștii noștri vă vor îndruma încă de la consultația inițială în așa fel încât tipul de implant dorit, forma și aspectul final să fie cel conform cu propriile dvs. exigente.

Odată respectate recomandările noastre, garanția se menține și dumneavoastră veți beneficia tot timpul de zâmbetul pe care vi-l doriți!

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!