Fast and Fixed: Reabilitarea orala sigura pentru un zambet frumos la orice varsta

fast and fixed

Fast and Fixed: Reabilitarea orala sigura pentru un zambet frumos la orice varsta

Odată cu trecerea anilor, sănătatea orală devine o preocupare deosebit de importantă pentru persoanele vârstnice. Însă, evoluția tehnologiei în domeniul implantologiei a adus o veste bună pentru acestea. 

Tehnologia Fast and Fixed a deschis noi perspective în menținerea unui zâmbet frumos și sănătos, chiar și în rândul persoanelor care au ajuns la o vârstă înaintată. Datorită sistemelor moderne de implanturi dentare și a tehnicilor avansate, în prezent este posibil ca pacienții să își restabilească într-un timp record funcționalitatea și estetica zâmbetului lor.

Pentru persoanele în vârstă, cu o sănătate orală fragilă și care se confruntă cu edentație totală sau parțială sau vor să scape de proteza dentară și de inconvenientele create de aceasta, sistemul de implanturi Fast and Fixed reprezintă soluția ideală. 

Procedura rapidă și minim invazivă a acestui sistem asigură o recuperare mai rapidă și ușoară, permițând pacienților să se bucure imediat de beneficiile unei danturi fixe și sănătoase.

Zâmbet perfect funcțional într-o zi: Etapele inserării implantului Fast and Fixed

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed reprezintă cu adevărat un salt în tehnologia stomatologică, oferind pacienților o soluție rapidă și funcțională pentru restabilirea zâmbetului de odinioară. 

În cadrul procedurii Fast and Fixed, pacienții beneficiază de o abordare personalizată, care cuprinde următoarele etape:

Consultația inițială

Prima etapă în procesul de tratare cu sistemul Fast and Fixed implică o consultație detaliată, în care medicul implantolog discută cu pacientul despre nevoile sale și realizează o evaluare complexă a cavității orale. Aceste investigații sunt necesare pentru că arată calitatea osului și poziția nervilor și sinusurilor.

Noile tehnologii de scanare digitală asigură un nivel avansat de diagnostic și planificare a tratamentului de reabilitare orală. Prin vizualizarea și analiza detaliată a structurii osoase, mișcării maxilarului și a sănătății gingiilor, medicul implantolog va putea personaliza tratamentul, estimând totodată, durata și costurile.

Realizarea intervenției chirurgicale și aplicarea lucrării protetice provizorii 

Este important de menționat că Fast and Fixed permite evitarea unor intervenții chirurgicale mai complicate, cum ar fi adiția osoasă sau operația de sinus lift, ceea ce face această tehnică ideală pentru persoanele în vârstă și cu probleme de sănătate preexistente.

Se începe cu administrarea anesteziei locale, asigurând astfel confortul pacientului pe durata intervenției. Ulterior, medicul specialist efectuează o curățare meticuloasă a cavității orale pentru a pregăti zona pentru implanturi. 

Prin inserarea a 4 implanturi dentare în mandibulă și 6 implanturi în maxilar, se obține stabilitatea și rezistența necesară pentru lucrarea dentară definitivă. La scurt timp de la intervenție, se fixează lucrarea provizorie, oferind pacientului o dantură estetică și funcțională în timpul perioadei de vindecare.

Astfel, pacientul poate reveni rapid la activitățile cotidiene, fără disconfort sau restricții, redobândind încrederea în propriul său zâmbet.

Fixarea lucrării definitive

După un interval de aproximativ 6 luni, pacientul revine la clinica stomatologică pentru etapa finală a tratamentului, mai precis fixarea lucrării protetice definitive.

Lucrarea Thimble de titan cu coroane zirconiu individualizate este o opțiune sigură și de înaltă calitate pentru reabilitarea orală. Cu ajutorul tehnologiei avansate și a materialelor premium, această lucrare oferă o bază stabilă și fiabilă pentru coroanele din zirconiu. 

Structurile de titan frezate în mod avansat asigură o rezistență înaltă și o adaptare perfectă în cavitatea orală a pacientului. Rezistente și durabile, coroanele zirconiu individualizate asigură un rezultat estetic și funcțional excepțional pe termen lung, redându-le pacienților vârstnici încrederea de a zâmbi.

Tratamentul cu Fast and Fixed la clinica EXCEDENT – Obține un zâmbet perfect funcțional într-un timp record!

Prin intermediul tratamentului cu implant Fast and Fixed oferit de clinica EXCEDENT, pacienții obțin rezultate de excepție, beneficiind de o dantură fixă, funcțională și estetică, cu o perioadă de recuperare redusă. 

Această combinație între tehnologie de vârf și experiența profesională a medicilor implantologi face din clinica EXCEDENT o alegere ideală pentru oricine dorește să-și redobândească funcționalitatea și estetica danturii.

Indiferent de complexitatea cazului, medicii specialiști de la clinica stomatologica EXCEDENT abordează fiecare pacient cu profesionalism și răbdare, asigurându-se că rezultatul final este un zâmbet impecabil, ce redă încrederea și bucuria de a zâmbi din nou.

Apelează cu încredere la clinica EXCEDENT! Bucură-te de un zâmbet sănătos la orice vârstă!

Apelează cu încredere la clinica EXCEDENT! Bucură-te de un zâmbet sănătos la orice vârstă! Pentru a programa o vizită la clinica EXCEDENT, accesează link-ul următor: https://excedent.ro/contact/  

Clinica Excedent
office@excedent.ro
Fără comentarii

Postează un comentariu

Apeleaza