Despre noi

CABINETUL STOMATOLOGIC EXCEDENT

CLINICA STOMATOLOGICĂ EXCEDENT este însuflețită de o echipă de medici care pun știința și tehnica în slujba zâmbetului Dvs.

Cele cinci cabinete dentare si cabinetul de radiologie digitala sunt dotate cu aparatura modernă, mediul este confortabil și relaxant. In plus experiența îndelungată și perfecționarea profesională continuă a medicilor vă ofera garantia unor servicii stomatologice de cea mai bună calitate.

Relația strânsă medic pacient, bazată pe empatie, răbdare și înțelegerea dorințelor dvs. vă asigură îngrijirea de care aveți nevoie la prețuri accesibile. Tratamentele oferite țin cont de specificul fiecărui pacient, cu accent pe conservarea naturaleții dinților, pentru a vă reda încrederea, siguranța și zâmbetul care să transmită starea dumneavoastră de bine.

 

Vă invităm să ne vizitați pentru a vă convinge!

 

Aveți ocazia să descoperiți cele mai potrivite servicii pentru copii și adulți, de la profilaxie dentară la reabilitări orale complexe, în armonie cu estetica facială, necesitățile dvs. de masticație și confort psihosomatic.

ECHIPA CABINETULUI DENTAR EXCEDENT

CLINICA DENTARĂ EXCEDENT dispune de o echipa unita, multidisciplinara, cu viziune integrata, capabila sa ofere toate tratamentele stomatologice de care aveti nevoie in doua locatii moderne, avand tot suportul tehnologic necesar pentru ca timpul dvs sa fie eficientizat la maxim si sa simtiti ca vizita la noi aduce o schimbare in bine in viata dvs.

Dr. Mihaela Magureanu

Medic primar generalist, implantologie și protetica dentara

Dr. Angela Andra

Medic specialist generalist, competenta pedodontie

Dr. Elena Iatagan

Medic specialist ortodont

Dr. Cristina Bălălău 

Medic specialist parodontolog

Dr. Andreea Oprescu

Medic generalist

Dr. Amira Bashanfar

Medic generalist

Dr. Sarah Grigorovici

Medic pedodont

Dr. George Stuparu

Medic specialist chirurgie omf

Dr. Robert Kolumban

Medic specialist endodont

Dr. Andrei Iamandoiu

Medic stomatolog, competenta implantologie

Daniela Penes

Asistentă medicală șefă

Nicoleta Pasol

Asistentă medicală

Cristina Marica

Asistentă medicală

Ana Maria Dumitrescu

Asistentă medicală

Gabriela Stoian

Registrator medical

Mariana Baldovin

Registrator medical

Oana Brandas

Registrator medical

Elena Dumitrescu

Registrator medical

Angela Sușnea

Recepționeră Clinica EXCEDENT Aviatiei

Ana-Maria Niță

Recepționeră Clinica EXCEDENT Panduri

IMAGINI DIN CABINETUL STOMATOLOGIC

Copii și adulți, toți pacienții CLINICII EXCEDENT sunt tratați deopotrivă cu atenție, răbdare și profesionalism de întreaga echipă… Zi de zi…

DOTAREA TEHNICĂ A CABINETULUI DENTAR

In cele cinci cabinete dentare punem la dispoziția pacienților tehnologie de ultimă generație, pentru ca aceștia să poată beneficia de un tratament stomatologic de excepție: microscop endodontic Zumax, laser Biolase X, aparat inhalosedare TecnoGaz, fiziodispenser, micromotor W&H, turbine W&H Silent Gold, autoclav W&H LISA, autoclav Castellini, pupinel Tausteril, Multisteril, modulmix, endomotoare VDW Gold / Silver, air-flow Prophy Jet, sigillatrice, lupe dentare, lămpi chirurgicale speciale cu LED. De asemenea cabinetul de radiologie digitala permite diagnosticarea si verificarea rapida a rezultatelor tratamentelor.

CERTIFICĂRILE CABINETULUI

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!