Despre noi

CLINICA EXCEDENT

Clinica EXCEDENT este însuflețită de o echipă de medici profesioniști care pun toată știința și tehnica în slujba zâmbetului dvs., încă din anul 2003. Dotarea cu aparatură modernă, mediul confortabil și relaxant, experiența îndelungată și perfecționarea profesională continuă a medicilor ne ajută să vă oferim servicii stomatologice de cea mai bună calitate.

Relația strânsă medic pacient, bazată pe empatie, răbdare și înțelegerea dorințelor dvs. vă asigură îngrijirea de care aveți nevoie la prețuri accesibile. Tratamentele oferite țin cont de specificul fiecărui pacient, cu accent pe conservarea naturaleții dinților, pentru a vă reda încrederea, siguranța și zâmbetul care să transmită starea dumneavoastră de bine.

 

Vă invităm să ne vizitați pentru a vă convinge!

 

Aveți ocazia să descoperiți cele mai potrivite servicii pentru copii și adulți, de la profilaxie dentară la reabilitări orale complexe, în armonie cu estetica facială, necesitățile dvs. de masticație și confort psihosomatic.

ECHIPA EXCEDENT

Suntem o echipa unita, multidisciplinara, cu viziune integrata, capabila sa oferim toate tratamentele de care aveti nevoie intr-o locatie moderna si luminoasa, avand tot suportul tehnologic necesar pentru ca timpul dvs sa fie eficientizat la maxim si sa simtiti ca vizita la noi aduce o schimbare in bine in viata dvs.

Dr. Mihaela Magureanu

Medic primar generalist

Dr. Andra Angela

Medic specialist generalist, competenta pedodontie

Dr. Elena Iatagan

Medic specialist ortodont

Dr. Mihaela Nae

Medic specialist generalist, competenta implantologie

Dr. Radu Danciu

Medic generalist

Dr. George Stuparu

Medic specialist chirurgie omf

Dr. Saer Khalil

Medic generalist

Dr. Ramona Ciuca

Medic generalist

Dr. Amira Bashanfar

Medic generalist

Dr. Alexandra Sarah Grigorovici

Medic rezident, pedodontie

Ionela Cheran

Asistentă medicală șefă

Mihai Diana

Asistentă medicală de radiologie

Elena Covaciu

Asistentă medicală

Luiza Ene

Asistentă medicală

Adelina Banica

Asistentă medicală

Nicoleta Pasol

Asistentă medicală

Angela Neamtu

Asistentă medicală

Oana Brandas

Asistentă medicală

Milena Cretu

Recepționeră

Ana-Maria Nita

Recepționeră

IMAGINI DIN TIMPUL LUCRULUI

Copii și adulți, toți pacienții Clinicii EXCEDENT sunt tratați deopotrivă cu atenție, răbdare și profesionalism de întreaga echipă… Zi de zi…

DOTAREA TEHNICĂ

Punem la dispoziția pacienților echipamente stomatologice de ultimă generație, pentru ca aceștia să poată beneficia de un tratament de excepție: aparat inhalosedare TecnoGaz, fiziodispenser, micromotorul W&H, turbine W&H Silent Gold, autoclav LISA, autoclav Castellini, pupinel Tausteril, Multisteril, modulmix, endomotor, air-flow Prophy Jet, sigillatrice, lupe dentare, lămpi chirurgicale speciale cu LED.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!