Despre noi

CLINICA EXCEDENT

CLINICA STOMATOLOGICĂ EXCEDENT este însuflețită de o echipă de medici care pun știința și tehnica în slujba zâmbetului Dvs.

Cele cinci cabinete dentare si cabinetul de radiologie digitala sunt dotate cu aparatura modernă, mediul este confortabil și relaxant. In plus experiența îndelungată și perfecționarea profesională continuă a medicilor vă ofera garantia unor servicii stomatologice de cea mai bună calitate.

Relația strânsă medic pacient, bazată pe empatie, răbdare și înțelegerea dorințelor dvs. vă asigură îngrijirea de care aveți nevoie la prețuri accesibile. Tratamentele oferite țin cont de specificul fiecărui pacient, cu accent pe conservarea naturaleții dinților, pentru a vă reda încrederea, siguranța și zâmbetul care să transmită starea dumneavoastră de bine.

 

Vă invităm să ne vizitați pentru a vă convinge!

 

Aveți ocazia să descoperiți cele mai potrivite servicii pentru copii și adulți, de la profilaxie dentară la reabilitări orale complexe, în armonie cu estetica facială, necesitățile dvs. de masticație și confort psihosomatic.

ECHIPA EXCEDENT

CLINICA DENTARĂ EXCEDENT dispune de o echipa unita, multidisciplinara, cu viziune integrata, capabila sa ofere toate tratamentele stomatologice de care aveti nevoie in doua locatii moderne, avand tot suportul tehnologic necesar pentru ca timpul dvs sa fie eficientizat la maxim si sa simtiti ca vizita la noi aduce o schimbare in bine in viata dvs.

Dr. Mihaela Magureanu

Medic primar generalist

Dr. Andra Angela

Medic specialist generalist, competenta pedodontie

Dr. Elena Iatagan

Medic specialist ortodont

Dr. George Stuparu

Medic specialist chirurgie omf

Dr. Radu Danciu

Medic generalist

Dr. Saer Khalil

Endodonție Microscop

Dr. Alexandra Sarah Grigorovici

Medic rezident, pedodontie

Dr. Amira Bashanfar

Medic generalist

Dr. Elena Canutescu

Medic generalist

Angela Neamtu

Asistentă medicală

Nicoleta Pasol

Asistentă medicală

Oana Brindas echipa asistente clinica Excedent

Oana Brandas

Asistentă medicală

Elena Covaciu

Asistentă medicală

Luiza Ene

Asistentă medicală

Milena Cretu

Recepționeră

Ana-Maria Nita

Recepționeră

IMAGINI DIN TIMPUL LUCRULUI

Copii și adulți, toți pacienții CLINICII EXCEDENT sunt tratați deopotrivă cu atenție, răbdare și profesionalism de întreaga echipă… Zi de zi…

DOTAREA TEHNICĂ

In cele cinci cabinete dentare punem la dispoziția pacienților tehnologie de ultimă generație, pentru ca aceștia să poată beneficia de un tratament stomatologic de excepție: microscop endodontic Zumax, laser Biolase X, aparat inhalosedare TecnoGaz, fiziodispenser, micromotor W&H, turbine W&H Silent Gold, autoclav W&H LISA, autoclav Castellini, pupinel Tausteril, Multisteril, modulmix, endomotoare VDW Gold / Silver, air-flow Prophy Jet, sigillatrice, lupe dentare, lămpi chirurgicale speciale cu LED. De asemenea cabinetul de radiologie digitala permite diagnosticarea si verificarea rapida a rezultatelor tratamentelor.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!