Dentistii Nostri

DENTISTII NOSTRI

Clinica Excedent este implinirea unui vis… Visul de a schimba in bine viata oamenilor. Clinica Excedent inseamna evolutia catre excelenta in stomatologie, experienta echipei de medici fiind completata de cel mai bun si mai modern suport tehnologic pentru ca serviciile oferite pacientului sa fie la inalt nivel.

 

Clinica Excedent este o extindere a serviciilor oferite in apropierea locului de munca a multora dintre dvs, nu o relocare a cabinetului din Panduri, care este aproape de resedinta altora. Dorim sa va putem ajuta pe toti, indiferent unde v-ati afla.

 

Suntem aceeasi echipa Dentik, dar sub un brand nou, protejat ca marca si potrivit noului statut pe care ni-l dorim, acela de clinica de elita. Ne dorim cu totii sa va facem viata mai buna, mai usoara, zambetul mai frumos si mai alb.

✅ Ce specializari au medicii stomatologi ai Clinicii EXCEDENT?

Medicii specialisti ai Clinicii EXCEDENT sunt acreditați pentru: chirurgie oro-maxilo-faciala,
implantologie, protetica dentara, stomatologie pediatrica, ortodontie, parodontologie și endodontie și stomatologie generala.

✅ Ce experiența au medicii dentisti ai Clinicii EXCEDENT?

Dentistii noștri au experiența cuprinsă intre 4 – 23 ani în tratamentele stomatologice oferite, în funcție de specialitate.

✅ Tratamente stomatologice fără durere și fără frica?

Toate tratamentele oferite in Clinica EXCEDENT sunt nedureroase, fiind făcute cu anestezie locala. Frica dispare prin consiliere, rabdare, delicatete și lipsa durerii.

✅ Cine coordoneaza echipa mea de medici dentisti?

Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog, este coordonatorul echipei. Fiecare pacient este tratat de un medic curant responsabil de tratamentele de stomatologie generala efectuate.

✅ Pot vorbi oricând cu dentistul meu?

Dentistii noștri va sunt alături pentru orice problema, atât telefonic cât și pe mail sau whats-app, pentru ca dvs. sa fiți în siguranța oricând cu noi.

DESCRIEREA ECHIPEI

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Dr. Mihaela Magureanu

Medic primar generalist

Studii complementare in implantologie si protetica dentara.

Medic care iubește și se dedică în totalitate actului medical și nu cunoaște imposibilul. Argint viu împachetat într-un suflet cald, excelența ei a devenit …EXCEDENT.

Dr. Angela Andra

Medic specialist generalist, competenta pedodontie.

Micii pacienti sunt fascinati de felul cum transforma tratamentul intr-o continua joaca. Este un medic complex cu devotament si empatie fata de pacienti.

Dr. Elena Iatagan

Medic specialist ortodont

Medic cu o viziune extraordinara a rezultatului final, a potentialelor probleme si a modalitatilor de a le evita, pentru un rezultat estetic si functional de exceptie.

Dr. Andreea Oprescu

Medic generalist

Medic cu experiență indelungată în tratamentul protetic al cazurilor cu dificultate sporită, are o mare capacitate de a relationa cu pacientii, intelegere si empatie fata de dorintele si asteptarile acestora. Rabdarea, calmul si devotamentul fata de profesie si pacient o recomanda pentru toti cei care isi doresc rezultate frumoase si tratamente relaxate, dar foarte eficiente!

Dr. Cristina Balalau

Medic specialist parodontolog

Medic specialist parodontolog dedicat cu consecventa salvarii dintilor afectati de probleme gingivo-parodontale, dr. Balalau reuseste sa motiveze pacientii pentru obtinerea de rezultate spectaculoase si pentru intretinere regulata la domiciliu si in cabinet. Cu blandete si rabdare identifica nevoile specifice de tratament ale fiecarui pacient si modul in care interventii parodontale mai simple sau mai complexe pot schimba in bine perspectivele de sanatate orala si confortul general al fiecaruia dintre cei care o solicita.

Dr. Amira Bashanfar

Medic generalist

Medic generalist, specializat la Cairo in tratamente de estetica dentara si faciala si la Bucuresti in endodontie la microscop, dr. Amira Bashanfar reuseste cu blândete si  empatie sa comunice cu pacientii romani si straini si sa-i ajute sa-si invinga teama de dentist. Delicata si fermecatoare, isi asculta pacientii cu multa atentie si rabdare..

Dr. Sarah Grigorovici

Medic pedodont

Este medic rezident in specialitatea pedodontie, pasionata si de interventiile chirurgicale. Fire complexa, calda si devotata, a reusit sa valorifice atat experienta de lucru cu copiii a dr. Andra, langa care s-a format, cat si cunostintele de chirurgie dento-alveolara ale dr. Stuparu, a carui medic asistent este, pentru ca evolutia postooperatorie sa fie blanda si in parametri normali.

Dr. George Stuparu

Medic specialist chirurg OMF

Este chirurg OMF cu peste 10 ani experienta. Exigenta si profesionalismul cu care executa toate manoperele face ca evolutia post-operatorie sa fie mai usoara, rezultatul controlabil si pacientul multumit. Printr-o colaborare perfecta pre si intraoperatorie, reusim sa obtinem inserarea implanturilor in cele mai favorabile locuri pentru protezare, astfel incat rezultatul final sa fie atat estetic, cat si functional, iar durabilitatea lucrarii sa fie maxima.

Dr. Robert Kolumban

Medic Specialist Endodonție Microscop

Dr. Robert Kolumban este absolvent al UMF Carol Davila, Bucuresti. Pasionat de endodonție a devenit medic specialist pe această ramură a stomatologiei, pentru a se concentra pe tratamentele de canal, pe care le efectuează cu ajutorul microscopului dentar. Prioritatea sa: tratamente ce prelungesc durata de viață a dinților cu diverse afecțiuni.

Dr. Andrei Iamandoiu

Medic stomatolog, competenta implantologie

Dr. Andrei Iamandoiu, medic rezident chirurgie OMF, are calitati deosebite in comunicarea cu pacientii pentru prezentarea tuturor variantelor de tratament posibile si explicarea acestora a avantajelor fiecarui tratament dentar in parte.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!