Dentistii Nostri

Clinica Excedent este implinirea unui vis… Visul de a schimba in bine viata oamenilor. Clinica Excedent inseamna evolutia catre excelenta in stomatologie, experienta echipei de medici fiind completata de cel mai bun si mai modern suport tehnologic pentru ca serviciile oferite pacientului sa fie la inalt nivel.

 

Clinica Excedent este o extindere a serviciilor oferite in apropierea locului de munca a multora dintre dvs, nu o relocare a cabinetului din Panduri, care este aproape de resedinta altora. Dorim sa va putem ajuta pe toti, indiferent unde v-ati afla.

 

Suntem aceeasi echipa Dentik, dar sub un brand nou, protejat ca marca si potrivit noului statut pe care ni-l dorim, acela de clinica de elita. Ne dorim cu totii sa va facem viata mai buna, mai usoara, zambetul mai frumos si mai alb.

DESCRIEREA ECHIPEI

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Dr. Mihaela Magureanu

Medic primar generalist

Dr. Andra Angela

Medic specialist generalist, competenta pedodontie

Dr. Elena Iatagan

Medic specialist ortodont

Dr. George Stuparu

Este chirurg OMF cu peste 10 ani experienta. Exigenta si profesionalismul cu care executa toate manoperele face ca evolutia post-operatorie sa fie mai usoara, rezultatul controlabil si pacientul multumit. Printr-o colaborare perfecta pre si intraoperatorie, reusim sa obtinem inserarea implanturilor in cele mai favorabile locuri pentru protezare, astfel incat rezultatul final sa fie atat estetic, cat si functional, iar durabilitatea lucrarii sa fie maxima.

Dr. Radu Danciu

Are o grija deosebita fata de pacient si reuseste sa eficientizeze foarte bine timpul si sa stabileasca o relatie foarte apropiata cu acesta. Pacientii il recomanda cu caldura si revin cu placere la tratament. Timpul petrecut langa mine l-a valorificat la maxim, fiind deosebit de receptiv la cunostintele de protetica dentara complexa pe care i le-am transmis.

Dr. Saer Khalil

Este medic generalist, specializat in endodontie. Perfectionist din fire, reuseste sa obtina rezultate excelente cu sistemul rotativ VDW Gold si cu microscopul Zumax, astfel incat tratamentele endodontice pe care le oferim in Clinica Excedent sa fie la cele mai inalte standarde europene actuale. In acest fel reuseste sa salveze dinti altfel compromisi, uneori chiar intr-o singura sedinta. Experienta sa indelungata in albirea dentara il recomanda pentru rezultate spectaculoase, fara sensibilitate si stabile pe termen lung.

Dr. Alexandra Sarah Grigorovici

Este medic rezident in specialitatea pedodontie, pasionata si de interventiile chirurgicale. Fire complexa, calda si devotata, a reusit sa valorifice atat experienta de lucru cu copiii a dr. Andra, langa care s-a format, cat si cunostintele de chirurgie dento-alveolara ale dr. Stuparu, a carui medic asistent este, pentru ca evolutia postooperatorie sa fie blanda si in parametri normali.

Dr. Amira Bashanfar

Este medic generalist, specializat la Cairo, in tratamente de estetica dentara si faciala. Reuseste sa puna in valoare tot ce au mai frumos tinerele doamne si domnisoare, prin infiltratii discrete pentru reconturarea buzelor, atenuarea ridurilor de expresie, iluminare faciala si intinerire.

Ionela Cheran

Asistentă medicală șefă

Mihai Diana

Asistentă medicală de radiologie

Oana Brindas echipa asistente clinica Excedent

Oana Brandas

Asistentă medicală

Elena Covaciu

Asistentă medicală

Luiza Ene

Asistentă medicală

Angela Neamtu

Asistentă medicală

Nicoleta Pasol

Asistentă medicală

Milena Cretu

Recepționeră

Ana-Maria Nita

Recepționeră

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!