Dentisti Copii

Suntem o echipa unita, multidisciplinara, cu viziune integrata, capabila sa oferim toate tratamentele de care aveti nevoie intr-o locatie moderna si luminoasa, avand tot suportul tehnologic necesar pentru ca timpul dvs sa fie eficientizat la maxim si sa simtiti ca vizita la noi aduce o schimbare in bine in viata dvs.

ECHIPA PENTRU COPII A CLINICII DENTARE EXCEDENT

Dr. Andra Angela

Este prima colaboratoare a echipei, de 13 ani, medic generalist cu competenta in pedodontie. Are o experienta bogata, atat in interventiile uzuale, cat si in cele cu anestezie generala, pentru copiii cu deficiente sau mai putin cooperanti. Este un medic complex, foarte bun specialist, cu experienta de peste 20 de ani, devotament si empatie fata de micul pacient.

Dr. Elena Iatagan

Este un medic cu o capacitate de munca si de studiu deosebite, care detine cele mai multe certificari la congrese internationale din intreaga echipa. Practica ortodontia de 20 de ani, cu grija fata de parodontiu, cu o viziune extraordinara a rezultatului final, a potentialelor probleme si a modalitatilor de a le evita, pentru un rezultat estetic si functional de exceptie.

Dr. Alexandra Sarah Grigorovici

Este medic rezident in specialitatea pedodontie, pasionata si de interventiile chirurgicale. Fire complexa, calda si devotata, a reusit sa valorifice atat experienta de lucru cu copiii a dr. Andra, langa care s-a format, cat si cunostintele de chirurgie dento-alveolara ale dr. Stuparu, a carui medic asistent este, pentru ca evolutia postooperatorie sa fie blanda si in parametri normali.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!