Chirurgie oro-dentara sub anestezie generala

Chirurgie oro-dentara sub anestezie generala

NOU! Clinica EXCEDENT vă oferă prin parteneriatele sale posibilitatea efectuării de intervenții de chirurgie oro-dentară sub anestezie generală, pentru adulți și copii.

Puteți beneficia de profesionalismul și experiența medicilor noștri și de siguranța oferită de aparatura ATI modernă și performantă, fără teama de durere și fără emoții.

Se pot insera implanturi dentare sub anestezie generala?

Da! Inserarea de implanturi dentare, extracțiile multiple și laborioase la adulți devin mult mai ușor de acceptat, pentru pacienții care au trecut prin experiențe traumatizante. Anestezia se administrează nazo-faringian, iar intervenția se desfășoară în perfectă siguranță.

Copiii pot fi candidati pentru astfel de interventii?

Extracțiile dinților temporari reincluși și a dinților supranumerari la copii pot fi efectuate fără ca micul pacient să sufere sau să-și amintească. Medicul anestezist are o bogată experiență de colaborare în chirurgia pediatrica ORL.

Cât durează interventia și recuperarea?

Intervențiile pot dura între 30-120 min, iar recuperarea este rapidă. Pacientul poate pleca acasă însoțit sau poate rămâne în clinica câteva ore, sub supraveghere medicala, dacă dorește.

Suntem permanent preocupați de confortul dvs. emoțional și evoluam constant pentru a va aduce zâmbetul pe buze!

Puteți beneficia de servicii medicale de calitate, cu aparatură ATI performantă, contactând medicii clinicii noastre la tel. 021/ 781 0890

EXCEDENT – Zâmbet pentru tine!

EXCEDENT
Mihaela Magureanu
Medic Primar Generalist
office@excedent.ro / 0744537377

Medic primar generalist, care iubește și se dedică în totalitate actului medical și nu cunoaște imposibilul. Argint viu împachetat într-un suflet cald, excelența ei a devenit… EXCEDENT.

Fără comentarii

Postează un comentariu

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!