Implant dentar Zimmer TSV și coroane ceramice – cea mai buna alegere pentru maxilarul edentat total!

Categorie
Cazuistică

Implant dentar Zimmer TSV și coroane ceramice – cea mai buna alegere pentru maxilarul edentat total!

 

Pacientul din imagine s-a prezentat la Clinica EXCEDENT cu dorința de a scapa de proteza dentara mobila de la maxilar, pentru a putea mânca orice își dorește.

 

După extractia ultimilor dintilor restanti irecuperabili de la maxilar, a fost făcută reconstructia osoasa prin dublu sinus lift și după 7 luni au fost inserate 8 implanturi dentare Zimmer TSV.

 

În toată aceasta perioada pacientul a purtat o proteza totala maxilara captusita rezilient.

 

După osteointegrarea implanturilor a fost aplicata o lucrare provizorie executata computerizat din PMMA, pentru previzualizarea rezultatului final și obtinerea acordului pacientului asupra aspectului estetic și eficientei masticatorii.

 

La finalul celor 14 luni de tratament, pacientul s-a putut bucura de puntea metalo-ceramica executata în cele mai bune condiții tehnice, corespunzător cu dorintele sale.

 

De menționat faptul ca în toată aceasta perioada viața sa sociala și starea generala de sănătate au fost optime, deoarece pacientul a avut tot timpul o lucrare provizorie estetica și functionala.

 

Durata mare a finalizarii tratamentului asigura o buna integrare a implanturilor dentare, respectarea parametrilor biologici ai organismului pentru stabilitatea și durabilitatea rezultatului final.

 

Pacientul a înțeles ca „graba strica treaba” și garantia rezultatului pe termen lung nu se poate obtine decât cu respectarea principiilor biologice și a raspunsului individual al organismului la tratament.

 

Acum se poate bucura de gustul și consistenta tuturor alimentelor pe care și le dorește, pentru o viața frumoasa și o sănătate de fier.

Ii mulțumim pentru rabdare și încredere!

Fără comentarii

Postează un comentariu

Apeleaza