Aparat dentar Spark – soluția modernă pentru dinți aliniați și sănătoși!

aparat dentar spark

Aparat dentar Spark – soluția modernă pentru dinți aliniați și sănătoși!

Dinții aliniați și o mușcătură corectă sunt esențiale pentru sănătatea orală și un zâmbet frumos. Însă, mulți pacienți se tem să apeleze la tratamente ortodontice din cauza aspectului neplăcut al aparatelor dentare fixe.

Din fericire, aparatul dentar Spark reprezintă o soluție inovatoare care asigură obținerea unor dinți aliniați și o mușcătură corectă, fără a afecta estetica chipului.

Gutierele invizibile Spark sunt extrem de confortabile și ușor de purtat, oferind pacienților o experiență ortodontică plăcută. Prin intermediul acestor gutiere transparente, pacienții vor uita de temerile legate de purtarea unui aparat dentar.

 

Tehnologia avansată utilizată în tratamentul cu aparat dentar Spark asigură o predictibilitate ridicată și rezultate excelente, făcând din această soluție una dintre cele mai bune opțiuni pentru îmbunătățirea zâmbetului și sănătății orale.

Transformă-ți zâmbetul cu aparatul Spark – Gutiere invizibile pentru un tratament ortodontic modern și confortabil!

aparat dentar spark

Sursa: Freepik.com

Zâmbetul tău spune multe despre tine și reprezintă una dintre primele impresii pe care le lăsăm celor din jurul nostru. Dinți aliniați și sănătoși nu numai că îmbunătățesc aspectul general al zâmbetului, dar și contribuie la o sănătate orală optimă.

Multe persoane își doresc să-și îmbunătățească aspectul dinților, însă ideea de a purta un aparat dentar fix li se pare intimidantă și incomodă. Cu Spark Aligner, acest obstacol este depășit. 

Acest aparat a fost dezvoltat prin intermediul tehnologiei TruGEN™, cea mai recentă inovație în ceea ce privește tratamentele cu aparate ortodontice

Alignerele Spark sunt concepute cu o tehnologie avansată de printare, asigurând o calitate superioară și o potrivire precisă pe dinți. Materialul inovator TruGEN este utilizat pentru a garanta un nivel ridicat de transparență și confort, în timp ce protejează împotriva petelor și asigură un contact perfect cu dintele.

Ce probleme dentare pot fi soluționate cu aparatul dentar Spark?

În general, în momentul în care dinții nu sunt aliniați corespunzător pe arcade iar interacțiunea dinților maxilari cu cei mandibulari nu este firească, este necesar tratamentul cu aparat dentar.

Alignerele dentare Spark sunt special concepute pentru a restabili poziția corectă a dinților. Acestea sunt folosite pentru a trata multiple probleme dentare și malocluzii, printre care:

  • Dinți aflați într-o poziție incorectă în os;
  • Dinți încrucișați;
  • Spații largi între dinți;
  • Mușcături anormale (Open bite, overbite, underbite).

 

Tratamentul cu aparat dentar Spark este soluția ideală pentru a rezolva aceste probleme. Gutierele Spark oferă numeroase avantaje pacienților care își doresc să-și îmbunătățească considerabil zâmbetul. 

Alignerele Spark: avantajele tratamentului cu aparat invizibil

Pe lângă faptul că aparatul Spark este un tratament de corecție mobil, transparent și nu afectează aspectul estetic al feței, acesta oferă o serie de alte beneficii semnificative. Printre cele mai importante avantaje ale aparatului Spark menționăm:

  • Garantează un grad superior de confort în timpul purtării, prin prisma materialului inovator (pacienții nu întâmpină dureri sau iritații la nivelul gingiilor sau obrajilor);
  • Acționează de la început pe ambele arcade, reducând durata totală a tratamentului (gutierele Spark trebuie purtate timp de 20-22 de ore pe zi pentru a obține un rezultatul dorit);
  • Nu sunt impuse restricții alimentare (fiind mobile, gutierele pot fi scoase înainte de masă și reaplicate după igienizarea acestora);
  • Asigură o igienizare eficientă a dinților (se reduce semnificativ riscul de carii dentare și afecțiuni ale gingiilor, contribuind astfel la menținerea unei sănătăți orale optime);
  • Se adaptează perfect nevoilor medicale și estetice clienților (ținând cont de nevoile fiecărui pacient, gutierele pot fi adaptate constant, garantându-se astfel o aliniere corectă a dinților);
  • Prezintă un nivel înalt de stabilitate și rezistență la coloranți extrinseci.

 

Tratamentul ortodontic cu alignerele Spark oferă un nivel ridicat de personalizare pentru fiecare pacient, datorită adaptării alignerelor în funcție de nevoile specifice ale acestora, astfel încât să se asigure o aliniere corectă și eficientă a dinților. 

Pacienții au acces la un plan de tratament predictibil și clar, fiind astfel capabili să își planifice tratamentul în mod eficient și să fie activi în călătoria către un zâmbet complet funcțional.

Aparat dentar Spark și fațete dentare – O combinație ideală pentru un zâmbet frumos și sănătos!

aparat dentar Spark

Sursa: Freepik.com

Pentru un rezultat estetic excepțional, pacienții pot apela la tratamentul cu fatete dentare, finalizând astfel cu succes tratamentul cu alignere.

În situația în care dinții prezintă diferențe de culoare sau formă și un aspect înghesuit, soluția o constă fațetele dentare.

 

Aparatul dentar Spark și fațetele dentare sunt două tratamente care pot fi combinate pentru a obține zâmbetul mult dorit. Aparatul dentar Spark soluționează spațierile sau înghesuirile dentare. Ulterior, se aplică fațete perfect aliniate pentru a îmbunătăți semnificativ zâmbetul.

 

Pentru a obține o estetică frumoasă și naturală, medicii specialiști recomandă fațetele dentare din ceramică Emax. Aceste fațete sunt translucide, mai luminoase și aderă perfect pe dinte pentru a face corp comun cu acesta și a-i spori rezistența.

Obține un zâmbet frumos și sănătos la clinica EXCEDENT!

La clinica EXCEDENT, îți oferim un portofoliu variat de servicii stomatologice de înaltă calitate, aliniate nevoilor și dorințelor tale! La clinica EXCEDENT sunt utilizate tehnologii și tratamente de ultimă generație, care asigură cele mai bune rezultate și oferă pacienților o experiență confortabilă și plăcută. 

În plus, ne concentrăm pe prevenirea problemelor dentare, astfel încât să te poți bucura de un zâmbet sănătos și frumos, timp îndelungat.

Programarea unei consultații la clinica EXCEDENT este primul pas către obținerea unui zâmbet de invidiat!

Programează și tu la un control la Clinica EXCEDENT!

Tel: 0745.585.877 și  0744.537.377

Clinica Excedent
office@excedent.ro
Fără comentarii

Postează un comentariu

Apeleaza